star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfenyves

  • 181 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 399 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Balatonfenyves

  • 181 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 399 m² telek

  • Eladó ház Balatonfenyves

  • 181m²


Ár:

79 900 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Eladó Balatonfenyves strand közeli részén, egy kiváló ár/érték arányú, bruttó 181 m2 (hasznos 136 m2) alapterületű, kertkapcsolatos sorházi lakás.  Az ingatlan egy 5 lakásos, tégla építésű sorház középső, belső kétszintes lakása.A lakás hőszigetelt (10 cm), műanyag nyílászáróval ellátott, alacsony energia felhasználású. Fűtése Vaillant EcoTech Pro kondenzációs kazánnal (plusz víztárolós) megoldott, melyet a nappalinál található Taurus kandallóval lehet kiegészíteni.  A lakás gázfogyasztása (állandó lakhatás mellett!) nagyon alacsony, bőven a rezsicsökkentett áru fogyasztási határ alatt marad. A tetőtéri szobák mindegyike LG Neo Plazma inverteres klímával felszerelt, melyek a lakás egészét képesek a nagy nyári melegben kellemes hőmérsékletűre hűteni.  Az emelten a Velux tetőtéri ablakok árnyékolókkal és szúnyoghálóval felszereltek. Az ingatlan felújított állapotú, 2019-ben a belső hideg-meleg burkolatok cserélve lettek. A sorház közös költség 2.400 Ft.A földszinten található egy nappali étkezővel, szoba, fürdőszoba, konyha+kamra, előtér, elektromos kapuval ellátott garázs (17 m2), 2 terasz (összesen 25 m2), a tetőtérben pedig 4 szoba, fürdőszoba, közlekedő. A nappaliból nyíló teraszon keresztül közelíthető meg az ingatlanhoz tartozó közel 300 m2-es saját használatú, füvesített kert, kerti tárolóval, melyet az ár tartalmaz.A sorház az utcára merőlegesen helyezkedik el, a lakások egy átmenő forgalomtól mentes, csendes mellékutcából közelíthetőek meg.  Az ingatlan 400 m-re van a  Balaton parttól és a Kikötőtől. Környezetében családi házak, apartmanok, nyaralók, bevásárló központ, éttermek, üzletek, szórakozóhelyek, óvoda, gyógyszertár található. Ideális állandó lakhatásra, de befektetésként is tökéletes választás.A belső terekről további fotókat kérésre privátban küldök.Részletesebb felvilágosításért, vagy a személyes megtekintésért hívjon a megadott telefonszámon, vagy forduljon a KESZTHELYI irodánkhoz, Keszthely, Fejér Gy. 2. Finanszírozási elképzeléséhez partnerek vagyunk! Díjmentes, bankfüggetlen, személyre szabott ajánlattal várjuk megkeresését!


Elhelyezkedés

Balatonfenyves


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6489366


HASONLÓ INGATLANOK


92 334 000 Ft

Balatonfenyves

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 81m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6489366

Az általad megtekintett eladó balatonfenyvesi sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 181 m², míg a hozzá tartozó teleké 399 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. A sorház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 441 436 Ft, ami a balatonfenyvesi átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Takács Tünde referens a CasaNetWork Keszthely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6489366. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfenyves ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.