star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfüred

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 666 m²

    telek

Vételár:

189 millió Ft

Eladó ház Balatonfüred

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 666 m² telek

  • Eladó ház Balatonfüred

  • 150m²


Ár:

189 000 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó Balatonfüred Arácsi városrészén egy kétszintes családi ház. A környék már beépült ,kertvárosi környezetet biztosít. A szomszédos házak hasonló megjelenésűek.4 darab családi ház épül egyszerre ,ebből 3 még gazdára vár. Mindegyik házhoz saját kert ,garázs és hatalmas teraszok kerülnek kialakításra. A 4 épület alaprajzi kialakítása ,tömege és mérete azonos. A bejáratok nyugat felől nyílnak. Az épületek földszint+ tetőtér kialakításúak. Nyugati oldalon elő tető húzódik. A magas tetőre cserép míg az elő tetőre fémlemez fedés tervezett ,vakolt homlokzattal ,fa szerkezetű nyílászárókkal. A földszinten garázs ,kerti tároló, szoba és az egyterű nappali-étkező-konyha kapott helyet egy előtérrel. Mindegyik házhoz saját földszinti terasz tartozik. Az emeletre vezető lépcső alatti helyet fürdőként hasznosítják. A tetőtérben 3 szoba és egy fürdő kerül kialakításra. Az ár tartalmazza a ház kulcsrakész állapotát. A kert öntözőrendszerrel és alap növényzettel lesz kialakítva. Kiválóan alkalmas gyermekes családok számára elhelyezkedése miatt. Közelben: iskolák, óvoda, játszótér, boltok, gyógyszertár, vasútállomás , buszmegálló. Balaton, strandok közelsége: 20 perc sétára , 5 perc autóval. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, bátran hívjon akár hétvégén is !
Érd: Leveszyné Kengyeli Diána 30/3294954

Referencia szám: HZ083015


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6448069


+36 30

Ingatlannet kód: NET6448069


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 666 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 189 millió Ft, négyzetméter ára 1 260 000 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Kengyeli Diána referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6448069. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.