star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfüred

  • 215 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

199 millió Ft

Eladó ház Balatonfüred

  • 215 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó ház Balatonfüred

  • 215m²


Ár:

199 000 000 Ft

Szobák száma
6
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Kertvárosi, bővíthető családi ház.

Balatonfüred kedvelt, kimondottan zöld, kertes részén eladó 2 szintes családi ház, HATALMAS telekkel.

Ajánljuk:
☀️ NAGYOBB CSALÁDOKNAK - jelenlegi elosztásával is 6 szoba áll a család rendelkezésére, mindkét szintje külön és együtt is használható
☀️ NYARALÓNAK - felújítás után egész éves tartózkodásra, kétlaki élet kialakítására is kiválóan alkalmas az épület, miközben kiadható része is marad
☀️ BEFEKTETŐKNEK - 6,5 m-es magassággal, 20%-ban beépíthető (244 m2), összközműves telek, 550-m2 vagy annál nagyobb telekméret esetén legfeljebb 2 fő rendeltetési egység helyezhető el.
☀️ VÁLLALKOZÁSI CÉLRA- kiváló elhelyezkedése, nagy telke miatt alkalmas

Az épület a 70-es években épült, a felső szintje (beépített manzárdtető) azonban a 90-es években készült el.
A földszinti rész egy család számára kényelmes lakásként funkcionált, 2+1 fél szobával, konyhával, nagy előtérrel és fürdőszobával, míg a felső szint kimondottan szobakiadásra lett kialakítva. Három szoba, mindegyik saját fürdőszobával, és egy közösségi térként használt konyha várta a vendégeket, akár egész évben is, mivel a gázfűtés az emeleten is kiépítésre került.
A felső szint egy ügyesen kivitelezett magas térdfallal megépített, elegáns manzárdtető beépítésével lett kialakítva, ennek köszönhetően 86 m2-es hasznos alapterülete szinte mindenhol eléri a 2,25 cm-es belmagasságot, így kiválóan kihasználható. Jó minőségű fa ablakai az emeleten még mindig jó állapotban vannak, köszönhetően a zsalugátereknek is.

A házhoz hozzáépítve a kert irányából a 97 m2-es lakáson kívül kb. 32 m2-en több kisebb helyiségből álló melléképületek és egy kis pince található, így a 1.222 m2-es telekből jelenleg összesen mintegy 130 m2, azaz 11%van beépítve.
A helyi építési szabályozás az ingatlant Lke 20-as kategóriába sorolja, ahol a beépíthetőség 20%, 6,5 m magassággal. A Szabályozási terven Lke jellel jelölt építési övezet, mely laza beépítésű, összefüggő nagy kertes, több önálló rendeltetési egységet magába foglaló, elsősorban lakó rendeltetésű épületek elhelyezésére szolgál. 550-m2 vagy annál nagyobb telekméret esetén akár 2 fő rendeltetési egység is elhelyezhető,önálló melléképülettel, így az ingatlan bőven rejt magában lehetőségeket. A minimálisan kialakítható telekméret az övezetben 700 m2.

Jelenleg már néhány éve lakatlan ház, nem romos, azonban a mai igények szerint teljes körűen felújítandó, annak ellenére, hogy korábban tulajdonosai folyamatosan és lelkiismeretesen karbantartották.

Főbb adatok:
* Összes beépített, belül mért/nettó terület 215 m2 (Fsz 96,8 m2, felső szint 86 m2, melléképületek 32 m2)
* Földszint: 2 egész és egy félszoba + konyha + kamra+ fürdőszoba+ előtér + hozzáépített részben fürdő, előtér és feljárat az emeletre
* Felső szint: 3 háló, mindegyik saját fürdő + WC-vel + nappali konyhával
* Hivatalosan épített MELLÉKÉPÜLET a ház mögött
* MINDEN közmű a telken
* Fűtése gázcirkó
* Telek 1.222 m2
* Tető: pala
* Falazat: tégla

Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen megküldjük Önnek.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred,Köztársaság u 6 Utcafront)


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607666


+36 30

Ingatlannet kód: NET6607666


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 215 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 925 581 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Virág hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607666. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.