star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfüred

  • 210 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 085 m²

    telek

Vételár:

140 millió Ft

Eladó ház Balatonfüred

  • 210 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 085 m² telek

  • Eladó ház Balatonfüred

  • 210m²


Ár:

140 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a kiváló elhelyezkedésű balatonfüredi családi házat.

Az ingatlan főbb jellemzői:
- Az 1970-ben épült családi ház alsó szintje 110m2-es, a felső szintje 100 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik, 1080 m2-es telken helyezkedik el.
- A házban tágas helyiségek találhatók, melyek kényelmes lakóteret biztosítanak akár két generáció számára is.
- A házat körülölelő telek méretei lehetővé teszik medence építését, kocsibeálló létesítését, játszótér kialakítását.
- A kertben lévő melléképület tárolóként funkcionál, alatta pince található, melyben egykor a telken termett szőlőből préselt zamatos bort tárolták.
- Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen a felső városközponthoz közel található: elérhető távolságra vannak élelmiszerboltok, általános iskola, óvoda, középiskola, posta, bank, tömegközlekedési eszközök.
- Az épület emeletéről részpanoráma nyílik a Balatonra.
- Az ingatlan adottságai sok lehetőséggel kecsegtetnek: többgenerációs családi házként, több lakóegységet kialakítva társasházként is funkcionálhat, nagyobb átalakítással, emeletráépítéssel panzióként is működhet.
- Az ingatlan jelenlegi állapota és berendezése a ’80-as évek hangulatát idézi, de jó állapotú: stabil szerkezetű, akár jelenlegi állapotában is lakható. Az új tulajdonos fantáziája szabhat csak határt a felújítás mértékének és jellegének.
- Ajánlom azoknak, akik egy dinamikusan fejlődő balatonparti városban szeretnének nagyméretű ingatlant vásárolni elérhető áron.
Ha az ingatlan megvásárláshoz hitelben is gondolkodik, keresse kollégámat, aki díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más kínálatunkban szereplő ház, lakás, vagy telek felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén!
Lido Home- Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Konyha
28m²
Szoba
20m²
Wc
2m²
Szoba
16m²
Szoba
11m²
Szoba
15m²
Kamra
12m²
Fürdőszoba
9m²
Szoba
22m²
Előszoba
24m²
Szoba
5m²
Szoba
15m²
Szoba
14m²
Szoba
26m²

Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613075


+36 30

Ingatlannet kód: NET6613075


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 085 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 140 millió Ft, négyzetméter ára 666 667 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csapó András referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613075. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.