star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfűzfő

  • 225 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 722 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Balatonfűzfő

  • 225 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 722 m² telek

  • Eladó ház Balatonfűzfő

  • 225m²


Ár:

99 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
3
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A balatonkenesei LIDO HOME ajánlatában!
Balatonfűzfő szalmásitelepi részén eladó egy idén falújitott, több lakrészes ház, amely állandó lakhatásra, nyaralásra és kiadásra is tökéletesen alkalmas. Az épület tégla falazatú, külsőleg szigetelt, frissen szinezett. A tetőszerkezet Bramac cserép héjazatú.
A lakóház szinteltolásos elrendezésű.
A földszint összesen 53,62 m2, helyiségei: szoba, közlekedő, konyha, fürdőszoba. Innen érhető el a szuterénszint, ahol kazánház és tároló van. Ennek a lakrésznek külön bejárata van, az épület többi részétől teljesen elszeparált.
A magasföldszint összesen 70,28 m2, ahol fedett terasz, nappali, konyha-étkező, lépcső alatti tároló áll a rendelkezésünkre.. Innen szinteltolással érhető el a magasföldszint felső része, ahol két hálószoba saját erkéllyel, fürdőszoba, közlekedő van.
A tetőtér összesen 61,49 m2: két szoba, az egyik erkéllyel, kis zuhanyzó mosdóval, közlekedő található itt. Újabb szinteltolás, aztán a tetőtér felső részében szoba, fürdőszoba, közlekedő szolgálja a kényelmünket..
Ezen kivül kialakitásra került még egy, külön bejárattal rendelkező 20m2-es garzon is.
A lakóház fűtéséről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással. A melegvizet villanybojler állitja elő.
A telken található még egy 25m2-es téglából épült, betonfödémes garázs is.
A tobruki strand 15 perces sétával elérhető.
Az ingatlan előzetes telefonos egyeztetés után a hét bármelyik napján megtekinthető!LIDO HOME - INGATLANOK EGY ÉLETEN ÁT!


Elhelyezkedés

Balatonfűzfő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6436404


Lido Home Balatonkenese

Lido Home Balatonkenese

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6436404

Lido Home Balatonkenese

Lido Home Balatonkenese

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonfűzfői családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 225 m², míg a hozzá tartozó teleké 722 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 440 000 Ft, ami a balatonfűzfői átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Koleszár Ildikó referens a Lido Home Balatonkenese irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6436404. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfűzfő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.