star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfűzfő

  • 140 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 808 m²

    telek

Vételár:

147 millió Ft

Eladó ház Balatonfűzfő

  • 140 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 808 m² telek

  • Eladó ház Balatonfűzfő

  • 140m²


Ár:

147 000 000 Ft

Építés éve
1928
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

HANGULATOS VILLA ÉPÜLET BALATONFŰZFŐN, SZÉP KILÁTÁSSAL, BALATONI RÉSZPANORÁMÁVAL

Eladó egy közepes állapotban lévő, jó adottságokkal rendelkező, három különálló lakrésszel rendelkező kétszintes, erkélyes 140 nm-es belterületi villa épület, Balatonfűzfő csendes, aszfaltos utcájában.

Az épületben három különálló, külön bejárattal rendelkező lakrész lett kialakítva, egy kis ráfordítással azonban a két szint és a három lakrész egybenyitható.

A 70 nm-es emeleti lakásban három nagy méretű hálószoba, egy hangulatos, erkélyes nappali, egy konyha-étkező, egy fürdőszoba és egy WC lett kialakítva. A szobák laminált parkettával, a fürdőszoba, WC és a konyha járólappal vannak burkolva.

A nagyobbik alsó lakrészben egy nappali, egy hálószoba, egy konyha, egy fürdőszoba, egy előtér, egy télikert és egy WC található. A kisebbik lakrész két nagyobb szobából áll. Az alsó szint felújítandó.

Az ingatlanhoz tartozik egy 25 nm-es felújított melléképület-vendégház is, amelyben egy konyhasarok, egy nappali-háló és egy fürdőszoba-WC lett kialakítva.

A ház statikailag jó állapotban van, a falak 30-as téglából épültek, a lenti szinten betonfödém, a fenti szinten fafödém van. A tetőtér beépíthető.

A melléképületben a fűtésről egy fatüzelésű kályha gondoskodnak, a meleg-vizet villanybojler szolgáltatja. Gáz a telken belül található!

A 808 nm-es kertben helyet kapott egy kocsibeálló, egy fúrt kút, egy kert kiülő - kerti sütögető és több kerti tároló is. Az ősfás környezet tökéletes helyszínt biztosít a felhőtlen pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre.

A Balaton kb. 5 perc alatt elérhető gyalogosan.

NAGYSZERŰ VÁLASZTÁS LEHET NAGYCSALÁDOSOKNAK, DE TÖBBGENERÁCIÓS REZIDENCIAKÉNT IS BETÖLTHETI FUNKCIÓJÁT

A HÁZ MAGÁNKLíNIKA, LUXUS APARTMAN, ÜGYVÉDI IRODA, VAGY CÉG SZÉKHELYÉNEK KIALAKÍTÁSÁRA IS TÖKÉLETES!

Hívjon és győződjön meg erről személyesen is! +36 20 258 5752

Dream-Ing - Álomból otthont


Elhelyezkedés

Balatonfűzfő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6486306


+36 20

Ingatlannet kód: NET6486306


Az általad megtekintett eladó balatonfűzfői családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 808 m². További jellemzői: az építés éve 1928. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 147 millió Ft, négyzetméter ára 1 050 000 Ft, ami a balatonfűzfői átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Turai Ákos referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6486306. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfűzfő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.