star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfűzfő

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 702 m²

    telek

Vételár:

59,8 millió Ft

Eladó ház Balatonfűzfő

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 702 m² telek

  • Eladó ház Balatonfűzfő

  • 68m²


Ár:

59 800 000 Ft

Építés éve
1968
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Megvételre kínálom a Balatonhoz 400 m távolságra lévő balatonfűzfői belterületi családi házat.A rendezett, gondozott 702 m2-es telken két épület van, az egyik a 2 szobás lakóház, a másik az 1 szobás melléképület. A harmadik építmény egy fából készült tároló, a kert végében található. Az ingatlanban minden közmű be van kötve, és van egy ásott kút is, amiből a locsoláshoz a vizet búvárszivattyúval lehet felhozni. Mind a két lakható épületben van fürdőszoba és WC. Mind a két épületnek van terasz része is. A fűtés gázkonvektorról működik, a meleg vizet villanybojler állítja elő.A házban a nappaliból nyílik a hálószoba. A fotókon látható kandalló csak dekoráció. A konyhából lehet feljutni a padlástérbe. A Ház téglából épült, igény esetén a tetőtér beépíthető.A tágas kertben nagyobb létszámú vendégeket is lehet fogadni, a kerti sütögetésnek nincs akadálya, sátrak kényelmesen elférnek.Ha valaki nyaraltatásban gondolkodik, a melléképület önálló család számára bérbeadható.Autóval az udvarra be lehet állni. A házban riasztó van, a környék nyugalmas, jó szomszédokkal övezett. A Balaton is, a vasútállomás is 5 perc gyalogútra van. Fontos, hogy az ingatlan a teljes bútorzattal, gépekkel, szerszámokkal együtt eladó, az eladási ár tartalmazza ezen tárgyak értékét is.Mind saját használatra, vagy befektetési céllal, tartós használatra, vagy csak nyaralónak kifejezetten előnyös vétel.
Érd: Leveszyné Kengyeli Diána 30/3294954

Referencia szám: HZ048979


Elhelyezkedés

Balatonfűzfő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6552940


+36 30

Ingatlannet kód: NET6552940


Az általad megtekintett eladó balatonfűzfői családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m², míg a hozzá tartozó teleké 702 m². További jellemzői: az építés éve 1968, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 59,8 millió Ft, négyzetméter ára 879 412 Ft, ami a balatonfűzfői átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Kengyeli Diána referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6552940. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfűzfő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.