star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonlelle

  • 285 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 1 210 m²

    telek

Vételár:

145 millió Ft

Eladó ház Balatonlelle 1. kép

Eladó ház Balatonlelle

  • 285 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 1 210 m² telek

  • Eladó ház Balatonlelle

  • 285m²


Ár:

145 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1995
Szintek
2
Szobák száma
8 (4 + 4)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
52 m²

Az ingatlanról:

Balatonlellén két különálló ház hatalmas telken eladó 

Az ingatlanok közvetlen környezetét nyugodt, családias légkör jellemzi. A hatalmas fákkal, bokrokkal rendelkező, romantikus, meghitt hangulatot teremtő 1210 m2-es területen több helyen van lehetőség pihenésre, kerti grillezésre. A kerítés mellett szépen gondozott sövény biztosítja a kellő intimitást, és választ el a szomszédtól. A kert a családi háznak értékes dísze, és nagy előnye, hogy nem kell nulláról kezdeni a saját kis édenkert kialakítását. 

Az épületek az utcafronttól lényegesen beljebb épültek, így lehetővé vált egy gazdag növényzettel beültetett nagy előkert kialakítása, de ez a terület akár további épület, vagy medence építésére is alkalmas , így értékálló lehet befektetést keresőknek is. 

Tulajdonságai által megfelelő több generáció kényelmes együttélésére külön-külön házban, mégis megtartva az együttélés lehetőségét. Kiváló választás lehet nyaralónak használva nagyobb családoknak, és ha emellett szeretné a család bevételét is növelni, akkor fizető szálláshely szolgáltatással mindez megvalósítható. 

Az ingatlanon két különálló kétszintes épület található, melyeknek az alapterülete 285 m2, összesen 245,5 m2 hasznos alapterületet kínálva. Az első ház hasznos alapterülete 108,5 m2, a második ház hasznos alapterülete 137 m2. 

A képek között az alaprajzokon megtalálható a helyiségek elosztása. 

Mindkét ingatlanhoz szőlőlugassal, tujákkal körülölelt, hangulatos teraszok kapcsolódnak, amelyek kedves helyszínt adnak nyáron az étkezésekhez , esti beszélgetésekhez. 

A két lakóház 3 külön lakrésszé is alakítható, melyek önállóak műszakilag, így a gázfogyasztást három lakás után számolja a gázszolgáltató, a gázfelhasználás a rezsicsökkentett érték alatti. 

Az épület beton alapon áll, tégla falazatú és dryvittal van hőszigetelve. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik (víz, villany, gáz, csatorna). A fűtést gázkazán biztosítja helyiségenként radiátorokkal, a melegvizet gázboyler állítja elő. 

Az első ház 1995-ben ,a második 1997-ben épült. 

A második épületben a tetőtér beépítésre került, külön bejáratot kialakítva, amely így akár szálláshely üzemeltetésére is alkalmas, Az emeleti részre a nappaliból kialakított lépcsőn tudunk feljutni, ahol 2 félszoba, fürdőszoba, konyha került kialakításra. A kétszintes épület pincével is rendelkezik. 

A 34m2-es borospincében a családi és baráti társasággal kellemes órákat tudunk eltölteni. Az udvaron a gépjármű biztonságáért egy 21m2-es garázs a felelős. A garázs mellett található egy egyszerűbb melléképület , amelyben minden kerti szerszám, eszköz elfér, elegendő tárolóhelyet biztosítva minden családi igénynek.

 Az épületeken belül szükségesek lehetnek igény szerint kisebb javítások, korszerűsítések. A családi ház szabad strandttól való távolsága 800 méter, mely gyalog kb. 15 perces sétával elérhető, ahol a gyerekek és felnőttek számára kikapcsolódási lehetőség biztosított. 

Balatonlellén mindent megtalál egy helyen, bevásárlási lehetőségben, szolgáltatókban gazdag város, ahol bevásárlóközpontok (Penny, Aldi, Lidl, DM, Rossman, Pepco, Jysk, stb), benzinkutak, vendéglátó egységek, szórakozási lehetőségek (vidámpark, gokart pálya, cirkusz) , kulturális események biztosítják a városi életet kedvelők igényeit a nagyvárosok zsúfoltságát hátrahagyva. Az M7 autópálya közelsége lehetővé teszi a zavartalan közlekedést.


Elhelyezkedés

8638, Balatonlelle, Úszó utca 89


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6656883


Ingatlannet kód: 6656883

Az általad megtekintett eladó balatonlellei (Úszó utca 89) családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 4 félszoba). Az épület alapterülete: 285 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 210 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 145 millió Ft, négyzetméter ára 508 772 Ft, ami a balatonlellei átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656883. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonlelle ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.