star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonszabadi

  • 220 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 824 m²

    telek

Vételár:

262 millió Ft

Eladó ház Balatonszabadi

  • 220 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 824 m² telek

  • Eladó ház Balatonszabadi

  • 220m²


Ár:

262 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2020
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Melléképület
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

5 hálószobás, napfényes, tágas luxusotthon medencével, szaunával eladó Siófoktól néhány kilométerre, Balatonszabadi csendes utcájában. Az ingatlan minden extrával felszerelt, a prémium minőségű napelemeknek köszönhetően a havi fenntartási költség jelenleg 20 ezer forint. Ez tartalmazza a gáz- és a vízfogyasztást is.

A családi ház kétszintes, az alsó szinten található az amerikai konyhás nappali, innen nyílik a déli fekvésű fedett terasz, melynek mérete 18 m2. Ezen kívül három hálószoba, zuhanyzós, kádas fürdőszoba, valamint külön mellékhelyiség kapott itt még helyet.
A felső szinten két hálószoba lett kialakítva, az egyik jelenleg dolgozószobaként funkciónál, itt is van fürdőszoba, egy háztartási helyiség, a hálóhoz gardrób tartozik.

Minden szoba napfényes, a tetőtéri ablakokon fényzáró rolók vannak. A meleget padlófűtés biztosítja, a hűtést pedig távvezérlésű klíma, valamint mennyezeti ventilátorok. Az ablakokon szúnyogháló van, a fényt elektromos redőnyökkel lehet szabályozni. A ház és az ottlakók biztonságáról 2 kültéri és 1 beltéri kamera, valamint a távfelügyeleti rendszerrel ellátott riasztó gondoskodik.

A házhoz kétállásos, 36 m2-es, szigetelt, kéménnyel, vizesblokkal ellátott garázs tartozik, a napelemeknek köszönhetően az elektromos autók töltése megoldott. A kertben lévő finn szauna tavaly készült el, akárcsak a teljes kertrendezés, a programozható öntözőrendszer. A medence sóbontó rendszerrel és thermo fedéssel rendelkezik. A tűzrakó és a pergola helye előkészítve, ezt már saját ízlése szerint alakíthatja ki az új tulajdonos.

A házban lévő bútorok, háztartási gépek a vételár részét képezik.

Balatonszabadi a Sió-csatorna partján, Siófoktól 6 kilométerre délkeletre található. A háztól a siófoki szabadstrand autóval 6, kerékpárral 10 percnyi távolságra van. A csatorna melletti természeti terület tökéletes hely kikapcsolódásra. Siófok belvárosa autóval néhány perc alatt elérhető, akárcsak az autópálya lehajtó.

Ajánljuk azoknak, akik szeretik a modern kor kényelmét, a csendet, a természet közelségét, és értékelik azt is, hogy a város adta lehetőségek karnyújtásnyira vannak.


Elhelyezkedés

Balatonszabadi, Gábor Áron körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6650519


+36 20

Ingatlannet kód: NET6650519

Az általad megtekintett eladó balatonszabadi (Gábor Áron körút) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m², míg a hozzá tartozó teleké 824 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 262 millió Ft, négyzetméter ára 1 190 909 Ft, ami a balatonszabadi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Csorba Dániel hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650519. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszabadi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.