star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonszentgyörgy

  • 70 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 960 m²

    telek

Vételár:

37 millió Ft

Eladó ház Balatonszentgyörgy

  • 70 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 960 m² telek

  • Eladó ház Balatonszentgyörgy

  • 70m²


Ár:

37 000 000 Ft

Építés éve
1965
Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Balatonszentgyörgy központjában eladó ikerfél családi ház!!

A 70 nm-es családi ház 960 nm-es telken, Balatonszentgyörgy központjához közel, egy kevésbé forgalmas út mentén helyezkedik el. A legközelebbi strand 4 km-re található.

Ez egy ikerház egyik fele, teljesen különálló, külön helyrajzi számmal. Belül 2 nagy szoba, 2 kis szoba, 2 előszoba, konyha, fürdőszoba WC-vel, kamra került kialakításra. A ház alatt egy kis pince található, a ház mellett pedig egy garázs és gazdasági épületek.

A ház 1965-ben téglából épült, 2012-ben felújították, a víz- és villanyhálózatot kicserélték, míg a fűtést gázkonvektorok és cserépkályha biztosítja. Tetőszerkezete pala, ablakai fából készültek, kertje pedig gondozott, nagy füves területtel, gyümölcsfákkal teli. Továbbá az épületben minden közmű megtalálható. A tulajdonviszonyok is rendben vannak, azonnal birtokba vehető!

Könnyen megközelíthető iskola, óvoda, boltok, valamint orvosi rendelők is rendelkezésre állnak. Az ár tartalmazza a bútorokat is!

Ez az ingatlan nagyszerű befektetési lehetőség, többféle felhasználási lehetőséggel. Akár nyaraltatásra, akár mezőgazdasági vállalkozássá kívánja átalakítani.

Ha ajánlatom felkeltette érdeklődését, ne habozzon, hívjon fel még ma, és beszéljük meg a további részleteket!


Elhelyezkedés

Balatonszentgyörgy, Berzsenyi Dániel utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6528916


HASONLÓ INGATLANOK


36 900 000 Ft

Balatonszentgyörgy, Berzsenyi Daniel utca

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 70m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6528916

Az általad megtekintett eladó balatonszentgyörgyi (Berzsenyi Dániel utca) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). Az ikerházról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 960 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Az ikerház ára 37 millió Ft, négyzetméter ára 528 571 Ft, ami a balatonszentgyörgyi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Papp Kitti referens a Fonyód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6528916. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszentgyörgy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.