star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonszőlős

  • 145 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 070 m²

    telek

Vételár:

154,9 millió Ft

Eladó ház Balatonszőlős

  • 145 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 070 m² telek

  • Eladó ház Balatonszőlős

  • 145m²


Ár:

154 900 000 Ft

Építés éve
2003
Szintek
2
Szobák száma
6
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

KÉT GENERÁCIÓS LAKÓHÁZAT KINÁLUNK ELADÁSRA BALATONSZŐLŐSÖN, A BALATON-FELVIDÉKI KELLEMES TELEPÜLÉSEN.
Telek:1070nm
Földszinti lakóegység: 77nm
tornác,előtér, nappali, konyha,  fürdőszoba, 2 hálószoba, terasz déli tájolással
Tetőtéri lakóegység: 68nm
tornác, előtér, társalgó, konyha sarokkal, fürdőszoba, 2 hálószoba, terasz déli tájolással
 Balatonfüredtől, a kultura mediterrán fellegvárától 3km-re, az elvonulást és a nyugalmat kedvelő ügyfeleinknek ajánlanám ezt a több lehetőséget kináló ingatlant, amely két generációs házként, nyaralóként, kiadásra is remek befektetésilehetőség. Rendezett, szomszédos ingatlanok, ápolt kertek, jellemzik a lakókörnyezetét.Az utcafrontról szép  növényzet biztositja a ház és a terasz intim hangulatát. Az épület 2003-ban épült , tágas tér kialakitásokkal , lakható jól bebutorozható terekkel rendelkezik. A terasz a nyári időszakban az élettér bővitését szolgálja, a növényzet kellemes hűvöst biztosit a forró napokon, tájolásából adódóan az épület szép benapozottságú. A hátsó kert ápolása könnyű, szabályos , fűvesitett, igy még a robot fűnyiró is könnyen végezheti feladatát , amig az ingatlan lakója a hétköznapokat piheni.
Az ingatlan fűtése radiátorokkal, gázkazánról biztositott.
További kérdésével és a megtekintés egyeeztetésére (legalább 1 nappal elötte ) kérjük hivja a balatonfüredi Lakáskulcs Ingatlan és Hitel Iroda munkatársát  a +36 304506590-es telefonszámon.


Elhelyezkedés

Balatonszőlős


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6637502


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6637502

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonszőlősi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 145 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 070 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 154,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 068 276 Ft, ami a balatonszőlősi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Éhardt Gyöngyi referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637502. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszőlős ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.