star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bánhorváti

  • 81 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 674 m²

    telek

Vételár:

11,99 millió Ft

Eladó ház Bánhorváti

  • 81 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 674 m² telek

  • Eladó ház Bánhorváti

  • 81m²


Ár:

11 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1969
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Bánhorvátiban eladó egy 2 szobás, 81 nm-es egyéni igény szerint felújítandó és kialakítható, családi ház 674 nm telken.
A családi ház 1969-ben épült téglából. A fő épület egy régi parasztház mellé került felépítésre, úgy hogy belső átjárásra van lehetőség, így a hasznos fűtött alapterület akár a 90 m2-ert is meghaladhatja amennyiben 3 gyerekes csok vagy csok+ lesz a finanszírozási forma!!
A bejárati ajtó biztonsági műanyag, míg az ablakok hagyományos fa kétszárnyúak. Az egyik szobában laminált parketta, míg a másikban beton ajzat van. A fűtésről gázkonvektor és egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik öntvényradiátorokon keresztül. A két szoba közös falában cserép kályha került kialakításra. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
A szobák különállóak, saját bejárattal, rendelkeznek. A hatalmas konyha/étkező és a tágas közlekedő lehetőséget ad egy amerikai konyhás nappali kialakítására.
Az ingatlan a porta és a parasztház külön helyrajzi számmal rendelkezik, melyek a vételár részét képezik. A parasztház különálló lakrésszé is alakítható. Az udvaron felállításra került egy fém szerkezetű lábon álló tető, ami gépjármű fedésére szolgálhat, továbbá egy állat tartására szolgáló melléképület.
Kedvezményes hitelkonstrukcióval, ingyenes hitel, CSOK+ és babaváró kölcsön ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket. M277039
Érdeklődni: Czugh Péter 70-3934954


Elhelyezkedés

Bánhorváti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6660027


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6660027

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bánhorváti családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 81 m², míg a hozzá tartozó teleké 674 m². További jellemzői: az építés éve 1969, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 11,99 millió Ft, négyzetméter ára 148 025 Ft. Az ingatlant Czugh Péter referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6660027. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bánhorváti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.