star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baracska

  • 78 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 281 m²

    telek

Vételár:

10 millió Ft

Eladó ház Baracska

  • 78 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 281 m² telek

  • Eladó ház Baracska

  • 78m²


Ár:

10 000 000 Ft

Építés éve
1940
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Baracskán egy csendes utcában, egy régi vályogház eladó!
Jelenleg is laknak benne, bár az alacsony belmagasság és a régóta nem felújított állapota miatt inkább csak a teleknek van értéke.Aszfaltozott főútról, egy szilárd burkolatú utcából nyílik a telek, egy zsákutcában.A telek körbe van kerítve, van személyi bejáró és autóbejáró is, bár az autóbejáró felújításra szorul.Forgalommentes környék. A lakóház alatt teljes pince van, az utcai fronton kialakított lejáróval megközelíthetően. Jelenleg tele van rakva betárolt dolgokkal.A ház bontása után könnyűszerkezetes épület könnyedén lerakható, a kert méretéből adódóan nem jelent sok gondot.
Kérem keressen ha érdekes lehet Önnek az ingatlan!

Referencia szám: HZ034047


Elhelyezkedés

Baracska


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6631954


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6631954

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó baracskai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 281 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 10 millió Ft, négyzetméter ára 128 205 Ft, ami a baracskai átlaghoz képest 72%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Barkó Zsolt referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631954. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baracska ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.