star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Barbacs

  • 126 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 439 m²

    telek

Vételár:

43,99 millió Ft

Eladó ház Barbacs

  • 126 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 439 m² telek

  • Eladó ház Barbacs

  • 126m²


Ár:

43 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1965
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: 277
Barbacs településen megvételre kínálok egy 1965-ben téglából épült nettó 126 m2-es családi házat. A ház fa födémes szigeteléssel, cserép héjazatú tetővel. Felosztása: szélfogó, előtér, nappali, közlekedő,3 szoba, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba- WC, fedett terasz és kazánház. Az ingatlan fűtéséről vegyestüzelésű kazán gondoskodik radiátoros hőleadással és egy kandalló (gázcsonk telken belül található). Nyílászárói műanyag szerkezetűek, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A ház 2018-ban bővítésen és felújításon esett át, ekkor építették hozzá a nappalit. A telek 1439 m2-es körbekerített. Itt található egy különálló garázs, és a kazánház folytatásában egy fatároló és egy műhely is helyet kapott. A locsolást kút biztosítja az udvaron. Az ingatlan megközelíthetősége rendkívül jó, a településen és környékén minden fontos létesítmény elérhető. Közel az M85-ös autóút is, illetve a 86-os főút. Az ingatlan kiválóan alkalmas kis-és nagycsaládosok részére egyaránt. Az ingatlanra CSOK Plus és Falusi CSOK is egyaránt igényelhető. Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette az érdeklődését hívjon a megadott telefonszámon +36709484966 vagy írjon a westsidecredit@gmail.com címre. Irodánk teljeskörű hitelügyintézésben is rendelkezésére áll.


Elhelyezkedés

Barbacs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6662169


Kompis-Fuhrmann Diána

Kompis-Fuhrmann Diána

Ingatlanreferens további ingatlanjai
West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6662169

Kompis-Fuhrmann Diána

Kompis-Fuhrmann Diána

Ingatlanreferens további ingatlanjai
West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó barbacsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 126 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 439 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 43,99 millió Ft, négyzetméter ára 349 127 Ft. Az ingatlant Kompis-Fuhrmann Diána referens a West Side Hitel és Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6662169. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Barbacs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.