star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Becsehely

  • 152 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 406 m²

    telek

Vételár:

31,95 millió Ft

Eladó ház Becsehely

  • 152 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 406 m² telek

  • Eladó ház Becsehely

  • 152m²


Ár:

31 950 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Szobák száma
5

Az ingatlanról:

Becsehelyen kínálok eladásra egy 5 szobás felújítandó családi házat, a falu egyik csendes kis mellék utcájában.
A házba belépve az előszobába találjuk magunkat, innét a tágas étkezős- konyhába lépünk be, az alsó szinten találunk még egy nappalit, hálószobát, fürdőszobát, mellékhelyiséget és egy tárolót. Ezen a szinten a villamos- és a vízhálózat teljesen felújításra került, illetve pár válaszfal is kibontásra került annak érdekében, hogy tágasabb helyiségeket kapjunk.
A felső szinten három hálószobát, fürdőszobát mellékhelyiséggel, és egy tágas előteret találunk. Ezen a szinten semmilyen felújítás nem történt, így ez a folyamat a ház új tulajdonosára és fantáziájára van bízva.
Az ingatlanban a régi fa ablakok vannak, melyek redőnnyel vannak ellátva.
A családi ház 90-s években épült masszív beton alapra. Falazata tégla, a födém betongerendás, tetőszerkezete fa, pala héjazattal. A ház melegét vegyes tüzelésű kazán biztosítja.
Minden helyiségben radiátorok gondoskodnak a hőleadásról, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja mindkét szinten.
Az ingatlanhoz 1406 nm-s sík gondozott kert tartozik, ahol több fajta termő gyümölcsfa van és egy melléképület, ahol a kazán található. Az ingatlan teljesen közművesített, a gáz telken belül található.
A nyugodt, és színvonalas településen iskola, óvoda, bölcsőde, kulturális létesítmények találhatók, amely kisgyermekes családoknak ideális életkörülményeket biztosítanak. Nemrég színvonalas kávézó is nyílt a településen, ami kisebb kikapcsolódást nyújt bárki részére. Munkalehetőséget a település több üzeme és helyi vállalkozások biztosítanak, de újabb munkalehetőség is fog nyílni a közeljövőben.
Nagykanizsa 17 km, Zalaegerszeg 45 km, Lenti 30 km, Letenye - horvát határ mindössze 7 km-re van Becsehelytől, de a tömegközlekedés is nagyon jó a településről minden irányba.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Nyugodt, békés, csendes helyen szeretne élni, nem városban, hanem faluban - ezt kínálja Önnek ez a ház, minden melegével! Természetesen van rajta felújítani való, viszont ezzel együtt teljesen önmagunkra lehet szabni az otthonunkat, ehhez ez az ingatlan kiváló adottságokkal rendelkezik!

Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, ahol ingatlanvideó és több kép is segíti Önt a választásban!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
5m²
Előszoba
7.28m²
Szoba
13.51m²
Szoba
10m²
Szoba
15m²
Előszoba
7.51m²
Wc
1.5m²
Fürdőszoba
4.86m²
étkező
7.98m²
Konyha
12.32m²
Szoba
10.73m²
Nappali
22.08m²

Elhelyezkedés

Becsehely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651309


Budavári- Lőrincz Dóra

Budavári- Lőrincz Dóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651309

Budavári- Lőrincz Dóra

Budavári- Lőrincz Dóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Az általad megtekintett eladó becsehelyi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 152 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 406 m². További jellemzői: az építés éve 1990. A családi ház ára 31,95 millió Ft, négyzetméter ára 210 197 Ft, ami a becsehelyi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Budavári- Lőrincz Dóra referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651309. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Becsehely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.