star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békés

  • 135 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 085 m²

    telek

Vételár:

29 millió Ft

Eladó ház Békés

  • 135 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 085 m² telek

  • Eladó ház Békés

  • 135m²


Ár:

29 000 000 Ft

Építés éve
1930
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom Békés város csendes, nyugodt környezetében található 135 m2 hasznos alapterületű polgári jellegű 3 szobás családi házat. Az 1930-as években épült vegyes falazatú ingatlan folyamatosan karbantartott, rendezett, szerkezetileg jó állapotú. A ház az elmúlt évek során nagyobb felújításon nem esett át, de állapotából adódóan akár azonnal, vagy igény szerinti korszerűsítést követően költözhető. A fűtését gáz és vegyes tüzelésű kazán is ellátja, a meleg vízről villanybojler gondoskodik.
A körbekerített 1085 m2-es gondozott teleken találhatunk melléképületeket, tárolókat és termő gyümölcsfákat. Elhelyezkedésének köszönhetően Békés központi része pár perc gyaloglással is könnyedén elérhető, valamint a Körös folyó, a Békési Gyógyfürdő és a Dánfoki Üdülőközpont szinte karnyújtásnyira található.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szerkezetileg jó állapotú, békési, nagy családi ház, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése! jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, udvari gépjárműbeálló lehetőség, melléképület
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békés, Békés


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6529775


+36 70

Ingatlannet kód: NET6529775


Az általad megtekintett eladó békési (Békés) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 085 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 29 millió Ft, négyzetméter ára 214 815 Ft, ami a békési átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy János referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6529775. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békés ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.