star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békés

  • 176 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 489 m²

    telek

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó ház Békés

  • 176 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 489 m² telek

  • Eladó ház Békés

  • 176m²


Ár:

42 900 000 Ft

Építés éve
1988
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Békésen dupla komfortos családi ház eladó.

Békéscsabától 9 km távolságban a 470-es főúthoz közel, Békés városában eladóvá vált egy dupla komfortos, kétszintes, jó állapotban lévő, 176 m²-es tégla szerkezetű családi ház.
A 4 szobás, 2 nappalis 2 fürdővel kialakított házban gardrób helység, karma is található. A fedett kialakítású terasz praktíkus a nyári és téli napokban egyaránt.
A családi házhoz tartozik 2 db egyenként 16 m²-es garázs. Az egyik garázs utcafrontra néz, tökéletes lehet akár üzlethelység kialakítására. Míg a másik a külső melléképület mellett helyezkedik el.
Az elektromos nagykapun keresztül jutunk be az automata világítással ellátott gépjármű beállóra.
A 489 m²-es rendezett kert térburkolattal és dísznövényekkel megnyugtató látvány egy fárasztó napi, munkából való hazatéréskor.
Az 1988-ban készült családi házat 90cm-es mély alapra helyezték, 38-as blokk téglából épült. A külső falak 5cm-es hőszigetelést kaptak, majd nemesvakolattal burkolták.
Az ház alsó szintjén találunk egy szobát, nappalit, hatalmas konyhát étkezővel, fürdőszobát tusolóval, külön bejáratú WC-t és az előszobát. A tágas lépcsőfeljáron jutunk fel az emeletre, ahol 3 napfényes szoba és nappalit alakított ki a tulajdonos. Az emeleti fürdőszobában kád van és a WC. Az felső szinten lévő külön tárolóhelység gardrób kialakítására a legalkalmasabb.
Kialakításra került egy vegyes tűzelésű rendszer radiátoros hőleadással, mely a cserépkályha befűtésével is felfűti a radiátorokat. Illetve a napelemes rendszer segítségével, elektromosan 3 darab klímával van kialakítva egy fűtési – hűtési rendszer, mely teljesítménye 3,5 kWp. A fűtés gáz-cirkó kazán beszerelésével is megoldható ha az új tuljadonos igényt tart rá.
Az emeleti nyilászárok, az alsó szinten a szallagparketta cseréje került nem régiben felújításra illetve a napelemes rendszer kialakítása, az az elektromos kapu és az automata kinti világítás kialakítása történt meg.

CSOK + kamattámogatott Hitel, Babaváró támogatás felvehető az ingatlan megvásárlásakor. Bármilyen pénzügyi támogatás- illetve hitelfelvétel esetén is bátran keressen.
Vevőink számára minden szolgáltatásunk ingyenes!
További információkért keressen bizalommal.

Beregszászi Hedvig ingatlanértékesítő: +36 70 409 0967


Elhelyezkedés

Békés


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608343


Beregszászi Hedvig Andrea

Beregszászi Hedvig Andrea

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Békéscsaba Duna House

Békéscsaba Duna House

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608343

Beregszászi Hedvig Andrea

Beregszászi Hedvig Andrea

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Békéscsaba Duna House

Békéscsaba Duna House

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békési családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 176 m², míg a hozzá tartozó teleké 489 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 243 750 Ft, ami a békési átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Beregszászi Hedvig Andrea referens a Békéscsaba Duna House irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608343. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békés ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.