star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba

  • 74 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 250 m²

    telek

Vételár:

22 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba

  • 74 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 250 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba

  • 74m²


Ár:

22 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Békéscsabán központ közelében, eladó egy 74 nm-es családi ház, 250 nm-es telekkel. 

Irányár: 22 MFt

Tel:

Nyilvántartási szám: 6227

 

Békéscsabán a városközpont peremétől 500 méterre, főút, és buszmegálló közelében, mégis csendes utcában található az osztott telken fekvő társasházi lakás. Az utcáról külön bejárata van, és saját udvara. A megosztás kedvező helyzetet teremtett, teljes önállóság és szeparáltság jött létre, könnyen kezelhető pici kerttel. A kertes házakra jellemző előnyökkel (bel lehet állni gépjárrművel, nem kell az utcán parkolni, ki lehet ülni, teregetni az udvarra) de csak minimális gondozást igényel a terület rendben tartása. 

 

A főépület két építési időszakban épült, a két szoba régebbi, vastag, vegyes falazattal, a nappali és melléképület, - amiben a konyha és kamra foglal helyet -, pedig 1996-ban, téglából. A meglévő tetőt is felújították a bővítés során. A fürdőszobát 2011-ben alakították ki, ekkoriak benne a vezetékek, a szaniterek és a burkolatok. A  radiátoros központi fűtést is abban az évben építették ki. A villanyvezeték rendszert pedig 2013-ban újították fel. 

 

A főépület 2 szobából egy fürdőszobából, kazánházból és nappaliból áll. A melléképületben van a konyha és kamra, valamint a nyitott szín. Ezt a félig nyitott helyiséget korábban garázsnak tervezték, később részben zárttá tették, de akár visszaalakítható garázzsá. A főépületben is meg van a konyhának a helye, víz, szennyvíz, gázkiállás, de az új konyha elkészültével ennek a helyiségnek a funkcióját megváltoztatták. Ebből lett egy világos, tágas nappali. Aki jobban szeretné a konyha helyiséget ebben az épületben, visszahelyezheti, még akkor is maradhat elég hely a nappalinak. 

 

Buszmegálló, óvoda, iskola 500 méteren belül vannak. Hipermarketek és orvosi rendelő 700 méteren belül. Posta, Center, Tesco 2 km-ben belül helyezkednek el. 

 

Ha Ön kis kertes ingatlanra vágyik, lehet megtalálta a megfelelőt! Most egy lakás áráért tehet szert kényelmes, egyszintes családi házra. Tekintse meg!

 

 

 

 


Elhelyezkedés

Békéscsaba


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6478955


+36 20

Ingatlannet kód: NET6478955


Az általad megtekintett eladó békéscsabai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m², míg a hozzá tartozó teleké 250 m². A családi ház ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 297 297 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bárdi Judit referens a Gold-ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6478955. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.