star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Berhida

  • 164 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 665 m²

    telek

Vételár:

23 millió Ft

Eladó ház Berhida

  • 164 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 665 m² telek

  • Eladó ház Berhida

  • 164m²


Ár:

23 000 000 Ft

Szobák száma
8
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:


A Gamma House iroda egyik új megbízása:



Eladó berhidai, nagy méretû családi ház!



A ház szerkezetileg jó állapotban van. Azonban a belvilág erõsen felújítandó...

Kinek ajánlom?

Családoknak:

...Méreténél fogva azonban akár két lakrészessé is könnyen ki lehet alakítani. Így Ön ha nagyban gondolkodik, és szeretné a maga ízlését kihozni az ingatlanból, akkor ez egy megfelelõ alapanyag hozzá.

Kiváló választás lehet nagy családosoknak, összeköltözõknek.



Befektetõknek:

..Egy ekkora ingatlan kiváló választás lehet szállás kialakítására is. Mind a két szinten van 3-3 egymástól külön nyíló szoba, valamint fürdõszoba és WC is.



A telek közepes méretû. Így a karbantartása nem vesz sok idõt igénybe. Azonban ahhoz tökéletesen elég, hogy egy gyereksarkot vagy egy grillteraszt kialakítsunk rajta. És még egy garázsnak is lenne hely!



Ön mit lát benne?

Tekintsük meg és beszéljünk róla!



Herr Richárd

06204866008

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézõvel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelrõl vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezõbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttmûködõ profi szakember csapattal rendelkezõ vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kõmûves és ácsmunkák, belsõépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetõtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!


Elhelyezkedés

Berhida


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6616964


Az általad megtekintett eladó berhidai családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 164 m², míg a hozzá tartozó teleké 665 m². A családi ház ára 23 millió Ft, négyzetméter ára 140 244 Ft, ami a berhidai átlaghoz képest 52%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Herr Richárd referens a Karakas Zsolt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616964. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Berhida ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.