star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Berhida

  • 114 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 805 m²

    telek

Vételár:

58,9 millió Ft

Eladó ház Berhida

  • 114 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 805 m² telek

  • Eladó ház Berhida

  • 114m²


Ár:

58 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Berhida KERTVÁROSI utcájának végén, TERMÉSZETHEZ KÖZEL kínálom eladásra ezt a 805nm-es, körbekerített telken elhelyezkedő BR 114nm-es 2006ban YTONGból épített, BRAMAC betoncserepes, jó állapotú családi házat GARÁZZSAL! Az ingatlanba lépve először egy kényelmes méretű, különleges ELŐTÉR fogad, aztán haladunk tovább a MODERN STÍLUSÚ KONYHA-ÉTKEZŐ felé, ahonnan nyílik a hatalmas, VILÁGOS NAPPALI, melyhez egy duplaajtóval határolt ERKÉLY is tartozik, gyönyörű kovácsoltvas kerítéssel. Földszinten felújításra került még a FÜRDŐ egy minőségi és szemkápráztató KÜLÖNÁLLÓ káddal, valamint a lépcső alatt egy külön mosdóval. Konyhából nyílik még egy kamra-mosókonyha-gépészeti helyiség, majd tovább tudunk menni a majd 20nm-es garázsba, ahol kényelmesen elfér egy autó, de bőven marad hely a szerszámoknak is. Ha azonban az emeletre vesszük az irányt, ott további 3 kényelmes méretű SZOBA fogad minket, valamint egy tusolós fürdő-wc. 2 egymás melletti szoba egy kis ERKÉLLYEL is össze van kötve, a műanyag ablakokon pedig legtöbb helyen REDŐNY is található. Az otthon melegét KOMBI GÁZKAZÁN biztosítja, melyre egy puffertartály is rákötésre került, hogy mindig legyen egyből melegvíz a rendszerbe, a hőleadás RADIÁTOROKON keresztül történik, az építési módjának köszönhetően pedig a falak télen-nyáron tartják a hőmérsékletet. Berhida autóval nagyjából 15 percre helyezkedik el VESZPRÉMTŐL, illetve VÁRPALOTÁTÓL egyaránt, de akár a BALATON is elérhető ez az idő alatt, ami így igazi RITKASÁG. Kifejezetten ajánlom akár NAGYCSALÁDOK számára is, akár a városi nyüzsgés elől menekülőknek, a településen bolt, orvosi rendelő, minden fontosabb intézmény elérhető, de az említett nagyobb városok is hamar megközelíthetőek. FINANSZÍROZÁSSAL (Csok+, babaváró, piaci hitelek) és megtekintéssel, bővebb információval kapcsolatban keressen bátran! Ne hagyja ki a LEHETŐSÉGET, hogy ilyen környezetben és MINŐSÉGBEN éljen!


Elhelyezkedés

Berhida, Dankó Pista utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652534


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652534

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó berhidai (Dankó Pista utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 114 m², míg a hozzá tartozó teleké 805 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 58,9 millió Ft, négyzetméter ára 516 667 Ft, ami a berhidai átlaghoz képest 43%-kal magasabb. Az ingatlant Maár Dávid Richard referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652534. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Berhida ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.