star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Biatorbágy

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 781 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Biatorbágy

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 781 m² telek

  • Eladó ház Biatorbágy

  • 120m²


Ár:

65 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2004
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Panorámás ház Biatorbágy, Katalin hegyen eladó!Kivételes lehetőség várja Önt Biatorbágy egyik legnyugodtabb részén, a Katalin hegyen! Az ingatlan 2004-ben épült, egy gyönyörű 781 m²-es telken. A ház két lakószinttel plusz pinceszinttel rendelkezik. A földszinten a nappali, fürdőszoba, konyha található. A tetőtérben két tágas hálószoba, egy közösségi tér (mely könnyen privát szobává alakítható), és egy fürdőszoba van.A pinceszinten található egy tágas garázs és tároló terület, amely kényelmet és praktikumot biztosít az autók és egyéb tárgyak és a házi vízmű számára.Bár a nyugalom és a természet közelsége jellemzi ezt az otthont, a modern kényelem sem marad el. Az áram az ingatlanhoz bekötött, míg a vízellátást fúrt kútról, ciszternával oldották meg, így garantálva a folyamatos és megbízható vízellátást. A gáz ellátást pedig a Flaga gáztartály biztosítja, így nem kell aggódnia a mindennapi kényelem hiánya miatt.A kertben a gyümölcsfáktól az örökzöldekig minden megtalálható. A ház szigetelt homlokzattal rendelkezik. Az északi oldalon 8cm-es, míg a többi határoló falon 5cm-es dryvit hőszigetelést kapott.Biatorbágy közlekedése kiváló, Budapest vonattal és busszal egyaránt könnyedén megközelíthető. Katalin hegyen pedig a helyi buszjárat közlekedik, melynek menetrendjét összehangolták a vonat és a Volánbusz járatokkal.


Elhelyezkedés

Biatorbágy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650924


+36 70

Ingatlannet kód: NET6650924


Az általad megtekintett eladó biatorbágyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 781 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 541 667 Ft, ami a biatorbágyi átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pongrácz Csilla referens a Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650924. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Biatorbágy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.