star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bodrogkisfalud

  • 74 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 200 m²

    telek

Vételár:

32,5 millió Ft

Eladó ház Bodrogkisfalud

  • 74 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 200 m² telek

  • Eladó ház Bodrogkisfalud

  • 74m²


Ár:

32 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

CSALÁDI HÁZ, CSENDES KÖRNYÉK
Borsod-Abaúj- Zemplén vármegye Bodrogkisfalud csodálatos településén egy 2 szobás családi ház vált eladóvá. Az ingatlan egy 2200 nm telken fekszik, 74,89 nm nettó alapterülettel rendelkezik, kőből épült és cseréppel fedett, a cserepet fa szerkezet tartja. A telken található pince, melyet téli raktározásra használnak, és garázs is.
Fűtését tekintve vegyestüzelésű kazán és gázkazán is rendelkezésre. Fontos hozzá tennem, hogy a vegyestüzeléshez szükséges fának külön ledobó helység áll rendelkezésre a kazán mellett. A fürdőszobában elektromos fűtés kiegészítéssel. Nyílászáróit tekintve fa típusú nyílászárók kerültek beépítésre, funkciójukat kiválóan ellátják. Víz és villanyvezetékek jó állapotban vannak tökéletesen működnek a mindennapi használat során.
2 szoba található, melyek lamináltpadlóval borítottak, a fürdőszoba járólappal, az amerikai konyhás nappaliban is laminált padló az aljzat borítása. A helységeket tágas tér és világosság jellemzi.
Az udvar tágas különféle gyümölcsfák találhatóak benne, körbe van kerítve, sőt maga az udvart 3 részre bontották, hogy a gyerekek, az állatok is biztonságban legyenek, illetve a gyümölcsfákat se érje károsodás. A leendő tulajdonost csak a fantáziája tartja vissza a további átalakításoktól.
Az ingatlan jó állapotnak örvend ezért költözhető.
Ajánlanám családoknak hiszen ez egy tipikus családi ház.
Helységlista:
folyosó: 10,21 nm
szoba: 17,48 nm
tároló: 3,95 nm
konyha nappali: 21,74 nm
szoba: 16,05 nm
fürdőszoba: 3,7 nm
Összesen: 74,89 nm


Elhelyezkedés

Bodrogkisfalud


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614052


+36 70

Ingatlannet kód: NET6614052

Az általad megtekintett eladó bodrogkisfaludi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 200 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 32,5 millió Ft, négyzetméter ára 439 189 Ft, ami a bodrogkisfaludi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Julianna referens a Kovács Julianna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614052. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bodrogkisfalud ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.