star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bonyhád

  • 272 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 576 m²

    telek

Vételár:

261,95 millió Ft

Eladó ház Bonyhád

  • 272 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 576 m² telek

  • Eladó ház Bonyhád

  • 272m²


Ár:

261 955 674 Ft

Építés éve
1981
Szintek
1
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Különleges, exkluzív ajánlat Bonyhád frekventált helyén!
6 szobás, amerikai konyha nappalis, 2 szinten külön fürdőszobával, toalettel rendelkező igényes házat ajánlok szíves figyelmébe mindazoknak, akiknek a minőségi anyagok, a nagy terek elsődleges szempont.

Az alagsorban szauna, welness helyiség, az első szinten 2 személy számára külön életteret is nyújtó, tökéletes állapotú 1 szoba-nappali amerikai konyha, fürdő WC, dolgozó szoba várja az új lakókat. Az emeleten egy másik család számára is kiválóan alkalmas 3 szobás lakrészbe jutunk, a tetőtér pedig már a gyerekek dühöngője, játéktere lehet, ahonnan a nevetés, hancúrozás hangjai hallatszanak. Az udvar teljesen térkövezett, hatalmas terei a család számára minden lehetőséget megadnak, legyen az közös játék, baráti összejövetel, vagy nyári napfürdőzés. A garázs-műhely 2 autó beállására alkalmas, az ingatlanban padlófűtés is növeli a komfort érzetet, s H-s árammal, napelemmel csökkentették a tulajdonosok a rezsi költségeket.

Az otthonhoz hozzásegíteni Önt az és hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata. Álmodjuk meg közösen! Legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!

Referencia szám: HZ039293-IN


Elhelyezkedés

Bonyhád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6571805


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6571805

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó bonyhádi családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 272 m², míg a hozzá tartozó teleké 576 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 261,95 millió Ft, négyzetméter ára 963 072 Ft, ami a bonyhádi átlaghoz képest 60%-kal magasabb. Az ingatlant Lancet Aranka referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6571805. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bonyhád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.