star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Borzavár

  • 77 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 378 m²

    telek

Vételár:

28 millió Ft

Eladó ház Borzavár

  • 77 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 378 m² telek

  • Eladó ház Borzavár

  • 77m²


Ár:

28 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
2

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok BORZAVÁRON egy teljes körű felújításra váró családi házat.

A Bakony egyik legszebb falvában, annak is csendes mellékutcájában épült a ház egy 1378nm-es háromszög alakú saroktelekre. A telekhatáron patak csordogál. A kertből gyönyörű látvány a dimbes-dombos vidék.

Az épületbe egy kicsi teraszon át a közlekedőbe lépünk, ahonnan nyílik a konyha, az egyik szoba és a kamraként is használt padlásfeljáró. A másik szoba is keleti fekvésű, tágas és világos. A konyha-ékezőből nyílik a fürdőszoba, ami a megkezdett, de félbemaradt felújítási munkálatok miatt jelenleg lerombolt állapotban van.
A ház hasznos alapterülete 77,3nm. A pincehelység a kert felől közelíthető meg. A telken áll egy melléképület, aminek első részében egy aknás garázs kapott helyet, a másik fele jelenleg tároló. Víz, villany (ipari áram is), csatorna bevezetve az épületbe, a gázcsonk az előkertben van.

Az ingatlan kiváló alapja lehet egy család otthonának, vagy jövedelmező befektetés, lehet a vendégházzá alakítása.

Borzavár a Bakony szívében, Zirctől 4 km-re, a Pálihálási patak erdőtől övezett medencéjének lejtőjén fekszik. Ez a kis lélekszámú falu gyönyörű turisztikai hálózattal
rendelkezik, a közeli Kőris-hegy és a településen áthaladó országos Kék-túra útvonal kiváló túrázási lehetőségeket nyújt az erre járóknak. Területén számos barlang és forrás található.

Infrastrukturális területen minden szolgáltatás bevezetésre került. A víz- és áramszolgáltatás mellett megvalósult a szennyvízrendszer, a gázhálózat, a telefon- és kábeltévé szolgáltatás is. A településen van bevásárlási lehetőség, postahivatal, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő. Buszjáratok sűrűn közlekednek a közeli Zircre.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a leírás, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken!

Az ingatlanról videót is készítettünk, tekintse meg weboldalunkon! Regisztrációs szám: H67486

Irodánk teljes körű HITEL-, BABAVÁRÓ és CSOK, FALUSI CSOK ügyintézéssel, biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint megbízható ügyvédi háttérrel segíti Ügyfeleit.

eladó / Bakony / Borzavár / ház /
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
8.8m²
Konyha
15m²
Közlekedő
9m²
Szoba
21m²
Szoba
21m²

Elhelyezkedés

Borzavár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6516831


HASONLÓ INGATLANOK


55 000 000 Ft

Borzavár

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 180m²

33 000 000 Ft

Borzavár

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 110m²

38 500 000 Ft

Borzavár

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 85m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6516831

Az általad megtekintett eladó borzavári családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 378 m². További jellemzői: az építés éve 1950. A családi ház ára 28 millió Ft, négyzetméter ára 363 636 Ft, ami a borzavári átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Réder Zsuzsanna referens a Nagy Nándor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6516831. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Borzavár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.