star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bozsok

  • 232 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 018 m²

    telek

Vételár:

99,5 millió Ft

Eladó ház Bozsok

  • 232 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 018 m² telek

  • Eladó ház Bozsok

  • 232m²


Ár:

99 500 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Bozsokon kínálok megvételre egy 2 lakásos + udvari melléképületből álló házingatlant. Az 1018 m2 területű telken eredetileg az 1970-es években épült 139 m2-es családi ház állt. 2002-ben a meglévő ház részbeni bővítésével és tetőtérbeépítéssel önálló új lakás lett mellette kialakítva.
Az épületegyüttes részletezése:
1.sz. lakás helyiségei: 4 szoba, közlekedő, étkező-lakótér, konyha, fürdő, WC ( összes alapterület 110 m2), melyekhez később egy 17 m2-es fogadótér lett hozzáépítve.
2.sz. tetőtér beépítéses lakás: a földszinten 22,1 m2 nappali, szélfogó, étkező, konyha, speiz, fürdő. A tetőtérben 15,2 m2 nappali-társalgó, szoba, fürdőszoba, Wc helyiségekből áll. ( összes alapterület: 76 m2)
A földszinten a hátsó udvari teraszról érkezve egy 20 m2-es előtér+ akadálymentesített zuhanyzó és mosdó lett alakítva.
Az ingatlan az utcafrontról és egy hátsó csendes utcáról is megközelíthető. Mindkét oldalról udvar veszi körül, az utcafronti oldalon teljesen körbekerített. A ház nyugodt, csendes környezetben található. Az autók parkolása a hátsó udvarban megoldott.
Fűtését és melegvíz ellátását egy 3 éve felszerelt Saunier Duval gázkazán és 120 L-es víztartály biztosítja. Ezenkívül a nappaliban egy hangulatos kandalló is használható alternatív fűtési lehetőségként. Az eredeti családi házban is bevezették a gázfűtést radiátoros hőleadókkal. Emellett több helyiségben esztétikus kandallóval is fűthető a lakóház.
A ház téglaépítésű, nyílászárói és padlóburkolatai jó állapotúak, a helyiségek praktikus elrendezésűek. A ház szigetelt, tetőszerkezete és csatornája rendben van.
Ha szeretne ősszel a hátsó teraszon, a szőlővel futtatott fa pergola alatt kikapcsolódni, tavasszal pedig gyönyörködni az udvarban virágzó cseresznyefák szépségében, akkor mindenképp ajánlom, hogy tekintse meg ezt az osztrák határhoz közeli településen épült, hangulatos családi házat!
Falusi CSOK településlistán szerepel Bozsok, így a ház vásárlására, illetve korszerűsítésére is fordítható a falusi csok.
Ingatlan ára: 99.500.000 Ft
Molnár Krisztina
Fundamenta Ingatlan


Elhelyezkedés

Bozsok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6590436


HASONLÓ INGATLANOK


59 500 000 Ft

Bozsok, Rákóczi utca

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 120m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6590436

Az általad megtekintett eladó bozsoki családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 232 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 018 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 99,5 millió Ft, négyzetméter ára 428 879 Ft, ami a bozsoki átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Krisztina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6590436. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bozsok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.