star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budajenő

  • 160 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 690 m²

    telek

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó ház Budajenő

  • 160 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 690 m² telek

  • Eladó ház Budajenő

  • 160m²


Ár:

84 900 000 Ft

Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Budajenőn, a fővárostól mindössze 15 km-re, csendes, központ közeli mellékutcában, két lakrészes, két generációs családi ház eladó.

690 nm-es összközműves telken, 70-es években épült, majd tetőtér-beépítéssel bővített, két lakásos épület.

Az alsó szinten 3 szoba, beépített veranda, konyha + kamra, fürdőszoba (zuhanyzó + kád) külön wc, közlekedő.
Tetőtéri lakásban: 3 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba (zuhanyzó), külön wc, közlekedő és egy panorámás tetőterasz. A tetőtéri lakás külső lépcsőn közelíthető meg.

A kert szépen gondozott, szőlővel gyümölcsfákkal és örökzöldekkel beültetett. Egy -jelenleg használaton kívüli- gyűrűs kút és egy ciszterna segítségével költségmentes a folyamatos öntözés.

A ház részben alápincézett, a kb. 16 nm-es pincében található egy vegyes és egy gázkazán.

Parkolás: egy gépkocsi számára garázs és 2-3 autónak beállási lehetőség.

A kert végében melléképületek: szerszámtároló és nyári konyha.

Budajenő az a hely, ahol ma is érték az épített környezet és a természet. Ez az a nyugalom, amiért népszerű a település: Jöjjön és nézze meg Ön is.

Igény esetén a házat video köréstával is megtintheti.

Amennyiben vásárláshoz, felújításhoz hitelt is szeretne igénybe venni, bankfüggetlen Hitelcentrumunk segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást a legalacsonyabb kamatokkal! IGYENES előbírálat, 4 hónapig érvényes hitelígérvénnyel! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 344961


Elhelyezkedés

Budajenő, Ófalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6454724


+36 30

Ingatlannet kód: NET6454724

Az általad megtekintett eladó budajenői (Ófalu) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 690 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 530 625 Ft, ami a budajenői átlaghoz képest 42%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szalay Zsuzsanna referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6454724. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budajenő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.