star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budakeszi

  • 290 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 849 m²

    telek

Vételár:

199,9 millió Ft

Eladó ház Budakeszi

  • 290 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 849 m² telek

  • Eladó ház Budakeszi

  • 290m²


Ár:

199 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1998
Szobák száma
7

Az ingatlanról:

Eladó Budakeszi csendes, domboldali területén, DNy-i fekvésű, nettó 290 nm-es, bruttó 340 nm-es, különleges tervezésű, jó állapotú családi ház. Az egyedi belső tér elosztású ingatlan jellemzői az igényes kivitelezés, kiváló; - minőségi anyagok, tágas világos terek. Belépve a ház főbejáratán az előtérbe jutunk, innen a közlekedő, majd a nagyméretű, kandallóval kialakított nappali, konyha-étkező, kamra, továbbá egy szoba, egy fürdőszoba egy WC-kézmosó és háztartási helyiség. A kétállásos garázsból is ide a földszinti közlekedőbe lehet érkezni. A nappaliból valamint a konyha-étkezőből a kertkapcsolatos teraszra van kijárat. A szuterén szinten közlekedőt, nappali-konyhát (kertkapcsolatos terasz), szobát (jelenleg biliárdszoba), kazánházat, fürdőszobát, kamrát és egy különleges borospincét találunk. Kertkapcsolatos, hangulatos fedett terasz szintén kialakításra került. A tetőtérben négy szoba (három szoba erkéllyel), fürdőszoba, gardrób lett kialakítva. Extraként említésre méltó: napelem és napkollektor, Buderus kazán, puffertartály, automatizálás, nappaliban kandalló, minőségi burkolatok és szaniterek, egyedi bútorok, tölgyfa lépcső, konyhai gépek, riasztórendszer, biztonsági rendszerek, légkondicionáló, kaputelefon. A gondozott, parkosított, kertben válogatott örökzöldek, lombhullatók, gyümölcsfák, cserjék, virágok találhatóak. Plusz gépkocsik beállására lehetőség a kertben, kettő – négy autó részére. Az ingatlan elhelyezkedését tekintve kiváló, Budakeszi központi része, tömegközlekedés elérhető néhány perc alatt gyalogosan, továbbá, bevásárlás, iskola, óvoda, bölcsőde, stb. rövid sétatávolságra található.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Terasz
25m²
Pince
8.1m²
Fürdőszoba
2.5m²
Szoba
19m²
Erkély
11m²
Közlekedő
21m²
Fürdőszoba
10m²
Gardrób
4.7m²
Szoba
15m²
Szoba
13m²
Szoba
12m²
Szoba
20m²
Terasz
27m²
Előszoba
4.8m²
Szoba
10m²
Fürdőszoba
4.7m²
Közlekedő
21m²
Kamra
1.6m²
Konyha
19m²
Nappali
26.5m²

Elhelyezkedés

Budakeszi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6476466


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6476466

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó budakeszi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 290 m², míg a hozzá tartozó teleké 849 m². További jellemzői: az építés éve 1998. A családi ház ára 199,9 millió Ft, négyzetméter ára 689 310 Ft, ami a budakeszi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Majkuth Zsuzsanna referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6476466. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.