star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budakeszi

  • 340 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 3 821 m²

    telek

Vételár:

380 millió Ft

Eladó ház Budakeszi

  • 340 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 3 821 m² telek

  • Eladó ház Budakeszi

  • 340m²


Ár:

380 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2010
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG!

Csodálatos PANORÁMÁVAL és hatalmas TERASZOKKAL, KERTTEL rendelkező, kétszintes családi ház eladó a csendet, nyugalmat, zöldet szerető, gépkocsival közlekedő vevő részére.

Budakeszin, az erdő közvetlen szomszédságában, egy 3821 nm-es telken fekszik ez a ház, melynek földszintje 220 nm, a teljesen külön bejáratú felső szintje pedig 120 nm belső területű. A ház fekvése kitűnő, mivel körbenapozott, a teraszok között is válogathatunk a napszaknak és időjárásnak megfelelően.
A telekre két irányból is van bejárat, Lke5 besorolású.

Földszint:
a rendkívül tágas, napfényes, dél-nyugati tájolású nappaliból, mely egy légtérben található az étkezővel és a könyvtár/dolgozóval, gyönyörködhetünk a kertben és a panorámában is. A központi helyet elfoglaló, fatüzelésű, működő, ízléses cserépkályha nemcsak a központi fűtést egészíti ki, de barátságos hangulatúvá is varázsolja a teret. A nappaliból léphetünk ki a földszinti teraszra, mely árnyékolóval védett. A konyha külön nyíló, világos, kertre néző, kényelmes méretű. 2 hálószoba, egy kádas fürdőszoba, 2 külön WC, egy háztartási helyiség, és az előszoba található még a földszinten, ill. a két állásos gépkocsibeálló mögött egy kamra is helyet kapott.
A fűtést és a melegvizet kondenzációs gázkazán biztosítja. Idén napelem került a házra. Riasztóval, redőnyökkel felszerelt a ház.

A felső szint:
külső lépcső visz fel, jelenleg teljesen szeparált a földszinttől, de igény esetén a két szint között belső lépcső is kiépíthető, ennek lehetőségét meghagyták.
A felső szinthez két terasz kapcsolódik, egy kisebb a hátsó kert felé, észak-keleti fekvéssel és a nagy, panorámás terasz a város és a hegyek felé lélegzetelállító panorámával, dél-nyugati tájolással. Ezen a szinten egy önálló, cirkofűtéses lakás van kialakítva (előszoba, étkezőkonyha, nappali + külön nyíló hálószoba, fürdőszoba, mely saját mérőórákkal rendelkezik (villany, gáz és vízóra is) és egy 40 nm-nyi lakrész még szerkezetkész állapotú, nincs befejezve (de a fűtés, víz, villany ki van építve). A felső szint akár bérbe is adható, hiszen külön bejáratú, külön mérhető rezsiköltséggel. A teraszokat néhány éve újra burkolták, kettős szigeteléssel vannak ellátva.

A gyönyörű, óriási fenyőkkel, rengeteg gyümölcsfával beültetett, ápolt kert körbeveszi a házat. Az utcáról saját belső úton tudunk felhajtani a házhoz, a telek enyhén emelkedő.

Budakeszi fő utcája kb 2,5 km-re található, ezért gépkocsival közlekedő vevőknek ajánljuk, de az utcában iskolabusz járat működik.


Elhelyezkedés

Budakeszi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655926


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655926

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó budakeszi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 38 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 340 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 821 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 380 millió Ft, négyzetméter ára 1 117 647 Ft, ami a budakeszi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Roszevák Zsuzsanna referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655926. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.