star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budaörs

  • 96 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 381 m²

    telek

Vételár:

139 millió Ft

Eladó ház Budaörs

  • 96 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 381 m² telek

  • Eladó ház Budaörs

  • 96m²


Ár:

139 000 000 Ft

Építés éve
2019
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Ha nem szeretné egy építkezés lebonyolítását végigkísérni, de újabb építésű ingatlan az elképzelése, akkor ez a nappali plusz négy szobás moden ház Önre vár!
Budaörsön, 2019-ben épült ikerházfél várja új lakóit!
A 96 nm-es ingatlan alsó szintjén egy dolgozószoba, előszoba, egy WC és a tágas amerikai konyhás nappali került kialakításra. A körbenapozott nappaliból gyönyörködhetünk az igényesen gondozott kert szépségében. A ház jó elrendezésének köszönhetően a pihenni vágyókat három hálószoba várja az emeleten, ahol ezen felül a fürdőszoba kapott még helyet.
Az ingatlan alacsony rezsije köszönhető a ház szigetelésének, az elektromos redőnyökkel felszerelt hőszigetelt nyílászáróknak és a kondenzációs kazán által működtetett padlófűtésnek.
A nyári meleg napokon nincs nagy szükség a légkondicionálókra, ám ha valaki mégis hűvösebbre vágyik, úgy a két minőségi klíma megoldást jelent ennek megoldására.
A ház 381 nm-es lekerített saját pázsitos kertjén egy 23,4 nm-es terasz tavasztól őszig kitűnő hely vendégek fogadására, vagy kerti családi programokra.
A parkolást burkolt udvari beállón tudjuk megoldani, melyet távirányítóval működtetett elektromos kapun közelíthetünk meg.
Amennyiben nem szeretne építkezni, modern, jó elosztású házat keres, a kész kert előnyt jelent, akkor erről nem érdemes lemaradnia!
Hívjon és nézze meg személyesen!

Referencia szám: H483291-IN


Elhelyezkedés

Budaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647062


+36 70

Ingatlannet kód: NET6647062


Az általad megtekintett eladó budaörsi ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 381 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 139 millió Ft, négyzetméter ára 1 447 917 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Urbán Ákos referens az Otthon Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647062. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.