star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Chernelházadamonya

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 766 m²

    telek

Vételár:

11 millió Ft

Eladó ház Chernelházadamonya

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 766 m² telek

  • Eladó ház Chernelházadamonya

  • 62m²


Ár:

11 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Különleges hangulatú családi ház alkalmi áron eladó

Büktől 6 km-re csendes, nyugodt környezetben, Chernelházadamonyán 62 m2-es, tégla építésű családi ház eladó.
Az ingatlan önálló helyrajzi számmal rendelkezik, önálló telken, nem közösudvaros, tehermentes és azonnal költözhető.
Az épület egy 200 éves kúria épületcsoport részét képezte. A háznak különleges, egyedi hangulatot ad a tágas szobájában található boltíves mennyezet. A régi épületek szerelmeseinek igazi kincs.
A ház felújításra szorul, de szerkezeti problémái nincsenek, rendkívül stabil, ami köszönhető a 110 cm vastagságú téglafalaknak.
A házban található 2 szoba, egy konyha, itt található egy zuhanyzó, egy előtér, egy közlekedő, egy szélfogó és egy külön wc. Az épületben víz, villany és csatorna van és a gáz beköthető.
Az 1766 m2-es kert gondozott, gyümölcsfákkal és szőlővel beültetett.
A település a falusi CSOK programban része, így annak igénylésére van lehetőség, valamint az ingatlanra a CSOK+ hitelprogramban a garantált 3%-os támogatott hitel is igénybe vehető és a kettő akár igény szint kombinálható. A 4%-os vagyonszerzési illetéket nem kell megfizetni.
Kevés ráfordítással egy igazán impozáns épületté varázsolható. Az ingatlan ár-érték aránya rendkívül kedvező, figyelembe véve a térség ingatlanpiaci kínálatát.
Az ingatlan azonnal birtokba vehető a kifizetést követően.


Elhelyezkedés

Chernelházadamonya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620232


+36 30

Ingatlannet kód: NET6620232

Az általad megtekintett eladó chernelházadamonyai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 766 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 11 millió Ft, négyzetméter ára 177 419 Ft. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620232. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Chernelházadamonya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.