star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csanytelek

  • 142 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 14 638 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Csanytelek

  • 142 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 14 638 m² telek

  • Eladó ház Csanytelek

  • 142m²


Ár:

65 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1994
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

Csongrád-Csanád vármegye Csanytelek településen egy igényesen szépen karbantartott 142 m2-es családi ház, melléképületeivel, fóliákkal, illetve nagy földterülettel eladó. A betonozott úton megközelíthető 1,4 hektáros terület a földhivatali nyilvántartás szerint három helyrajzi számon van, egymással határosak. A 5000 m2 fóliában jelenleg is gazdálkodás folyik. A területen két lakhatásra alkalmas ház van. A főépület 1994-ben épült, falazata YTONG, cserép fedéssel, hőszigetelt egyedi fa nyílászárókkal. Az épület műszakilag és esztétikailag is nagyon jó állapotú, otthonos, élhető elrendezéssel. A földszinten egy légtérben van a konyha-étkező és a nappali helyiség, szintén a földszinten található három hálószoba, fürdőszoba külön WC, mosókonyha, spejz, közlekedő és az előszoba, amely egyben a tetőtérbe felvezető lépcsőnek is helyet ad. A tetőtérben jelenleg egy hálószoba, és egy fürdőszoba van, a tetőtér nincs teljesen beépítve, így további kb. 50 m2-es lakótér bővítésre ad lehetőséget. A helyiségek ablakain keresztül a fedett teraszra és a gondos kezek által, nagyon szépen rendbetartott, különleges dísznövényekkel parkosított kertre látunk ki. Az épület egyik végében fűthető 22 m2-es garázs, a másik végében pedig hasonló méretű pince van. A fűtést új gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadással, a nappaliban cserépkályha is van. A villanyhálózat rézkábelekkel kiépített, 3 fázis, 16 amper biztosított.
További épületek: egy jó állapotú, lakható kb. 80 m2-es öreg ház, továbbá épült egy 100 m2 alapterületű épület blokktéglából, amihez kb. 50 m2 betonozott, fedett, nyitott tornác tartozik. ez az épület jelenleg műhely, tároló, garázs szerepet tölt be.
Ajánlom az ingatlant azoknak, akik csendes nyugodt helyen, a város zajától távolabb, de mégis nagyobb városhoz elérhető közelségben szeretnének élni. Akik növénytermesztésben állattartásban gondolkoznak, gazdálkodni szeretnének. 2024-ben több mezőgazdasági pályázat van előirányozva, mint pl.: fiatal gazda pályázat, őstermelői, kezdő őstermelői pályázatok, mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése pályázatok. Ha turisztikai területen szeretnék megvalósítani elképzelésüket, pl. lovas tanya, falusi turizmus stb., ne sokat gondolkozzanak, hiszen Csanytelek az alföld szívében, Csongrádtól 12 km-re, az M5 autópályától 18 km-re, Szegedtől 45-km-re Budapesttől 145 km-re fekvő kedves falu. A környék infrastruktúrája jó.
További információért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal! Kedvező hitelajánlatokkal várjuk jelentkezését, mint pl. BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabad felhasználású hitelek, CSOK, és Falusi CSOK. Számos konstrukció közül választhat! VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL!

Referencia szám: M272677


Elhelyezkedés

Csanytelek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650263


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650263

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csanyteleki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 44 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 142 m², míg a hozzá tartozó teleké 14 638 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 457 746 Ft, ami a csanyteleki átlaghoz képest 68%-kal magasabb. Az ingatlant Orovecz Józsefné referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650263. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csanytelek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.