star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csomád

  • 87 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 835 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Csomád

  • 87 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 835 m² telek

  • Eladó ház Csomád

  • 87m²


Ár:

65 000 000 Ft

Építés éve
1982
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Csomádon 835 m2-es összközműves telken álló, 87 m2-es, 2+2 félszobás, önálló, körbejárható, belső 2 szintes, jó állapotú, szigetelt családi ház eladó.

A ház jól karbantartott mondhatni újszerű állapotban van, 10 cm-es dryvit szigetelésű, hő és hangszigetelt fa nyílászárókkal, az emeleti szobák redőnnyel és szúnyoghálókkal felszereltek.

Tető: Lindab tetőfedéssel ellátott.

A fűtés gázkonvektorral, a nappaliban új látvány konvektorral, és cserépkályhával megoldott, valamint mindkét szinten van egy-egy hűtő-fűtő klíma berendezés, a meleg vízről villanybojler gondoskodik.

A házban az alsó szinten egy nagy méretű nappali, és egy szoba valamint a konyha, a fürdőszobában épített zuhanyzó+ WC van.

Az IKEA konyhabútor gépesített, új modern stílusú, méretve tervezve lett beépítve.

A felső szinten 2 szoba van kialakítva.

A ház riasztó berendezéssel felszerelt.

A bejárat mellett van egy 10 m2-es fedett terasz amely a kertre néz .

A ház alápincézett, 2 pincerész is van ami praktikus és hasznos a pakolás szempontjából.

A kertben 2 fatároló, egy nagy szaletli, ami teljesen felújított, árnyékos tűzrakóhely- sütögető valamint szerszámos tároló is helyet kapott.

A kert gondozott, külön vízmérős kerti csappal ellátott a gazdaságos kertgondozáshoz.

A kert termő gyümölcsössel rendelkezik: őszibarack, dió, körte, sárgabarack, szilva, szőlő, birsalma, málna, eper, ribizli, egres, naspolya, füge mind megtalálható benne.

A kertbe az autóbeállás megoldott.

A vételár részét képezi az új konyhabútor gépesítve, 2 klíma berendezés, de akár a teljes berendezése a háznak, egyedi megállapodástól függően.
A telek 2 utcafront felől is megközelíthető.
A közlekedés a településen és környéken jó, a fő út, a volánbusz és a vasútállomás pár perces sétával elérhető.
Budapest autóval 15 perc alatt megközelíthető. Veresegyház pár percre, Fót ,Őrbottyán szomszédos települések rövid időn belül elérhetőek.
Közelben lovardák is vannak, akár vállalkozást is működtethet mivel a település iparűzési adómentes.
Érdeklődésével és megtekintési szándékával várom hívását a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Csomád, 2102-es út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6596852


+36 70

Ingatlannet kód: NET6596852

Az általad megtekintett eladó csomádi (2102-es út) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m², míg a hozzá tartozó teleké 835 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 747 126 Ft, ami a csomádi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Erika hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596852. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csomád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.