star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csömör

  • 400 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 960 m²

    telek

Vételár:

359 millió Ft

Eladó ház Csömör

  • 400 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 960 m² telek

  • Eladó ház Csömör

  • 400m²


Ár:

359 000 000 Ft

Építés éve
2003
Szintek
3
Szobák száma
6
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Szuper Helyen - Nagy Családnak - Több Generációnak

Ha megunta a város zaját, ha élhető, kényelmes házat keres, de fontos Budapest közelsége - akkor talán ez az Ön jövendőbeli otthona.

Árpádföld és Csömör határán igényes, kényelmes családi otthon keresi új tulajdonosát.

Az ingatlan 20 éve korszerű anyagokból épült, a mai igényeknek is tökéletesen megfelel. Falazata B38-as téglából készült, amit 5 cm hőszigeteléssel láttak el. A tetőre Bramac betoncserép került, nyílászárói Dufa hőszigetelt faablakok.

Fűtése - padló és radiátor - egy Buderus gázkazánnal történik illetve beszerelésre került egy At elektromos kazán is. A használati melegvizet a gázkazánnal és villanybojlerrel is elő lehet állítani. Tervben van egy- az elektromos kazánhoz csatlakozó - napelem rendszer kiépítése - így lehetséges a fenntartási költségek minimalizálása. A földszint és az emeleti szint klimatizált. Bár ez egy rendkívül biztonságos környék, a tulajdonos gondoskodott egy távfelügyelethez bekötött riasztóról is.

Fekvésének és hatalmas ablakainak köszönhetően az egy légterű nappali-konyha-étkező , egész nap fényárban úszik. A nappali közvetlenül a 60 nm-es terasszal kapcsolatos, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a kertre. A földszinten 2, az emeleten 3 hálószobát alakítottak ki. Tágas fürdőszobák, gardrób, mosókonyha, központi porszívó, 3 fázis - mind az itt lakók kényelmét szolgálja.

Az alagsorban zuhanyzós szauna, bárpultos buliszoba, aminek falait egyedi tervezésű kézzel festett képek díszítenek.

A garázsban 3 autó kényelmes parkolása biztosított, a felszíni beállók további 4 autó elhelyezését teszik lehetővé.

És végül, de nem utolsósorban szívem csücske - a kert. 20 éves gondozott örökzöldek, árnyat adó díszfák és a kert sarkában egy bájos, aranyhalaktól hemzsegő tavacska, aminek közepén egy kerti pihenőt alakítottak ki, amit egy fahídon tudunk megközelíteni. A kerti világítást mozgásérzékelős, napelemes rendszerrel oldották meg.

A gondos karbantartásnak köszönhetően a ház kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban van.
A jól átgondolt alaprajza miatt nagyobb családoknak, több generációnak is kellemes otthona lehetne.

Kérdéseivel, megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

A környékről:

kertváros


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Csömör, Árpádföld


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6547472


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6547472

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó csömöri (Árpádföld) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 41 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 400 m², míg a hozzá tartozó teleké 960 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 359 millió Ft, négyzetméter ára 897 500 Ft, ami a csömöri átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Sarcia Ildikó referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6547472. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csömör ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.