star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csopak

  • 82 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 114 m²

    telek

Vételár:

65,9 millió Ft

Eladó ház Csopak

  • 82 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 114 m² telek

  • Eladó ház Csopak

  • 82m²


Ár:

65 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Balaton északi partján 2 garzonlakást vagy kétszintes ingatlant vásárolna 65,9M Ft irányáron?

Borvidékéről messze földön híres Csopakon épült 2000-ben a különleges legyező formájú sorház, ami öt egymástól elhatárolható, műszakilag is elkülönülő, háromszintes házrészből áll. Nyilvántartás szerint lakóingatlanok. Terep lejtéséből adódóan az alsó szintnek keleti oldalon van a bejárta, parkolási lehetősége.

Az eladásra kínált középső szinten és tetőtérben épült garzonlakásnak utcaszintről nyíló közös bejárata és lépcsőháza van a ház nyugati oldalán, előtte egy 20m2-es térkövezett kocsibeállóval. Saját kert nincs a lakásokhoz, helyette a keleti oldal csodaszép panorámája tartozik mindkét ingatlanhoz. Nagyobb 38,84m2 +7m2 erkélyes-, tetőtéri 35,91m2+2,14m2 erkélyes garzonlakás. Mindkettőnek parkettázott nappalija és hálószobája van. A többi helyiség kerámia burkolatú. Belső nyílászárók fából készültek, a főfali nyílászárók műanyagok két rétegű üveggel és redőnnyel felszereltek. Turbó rendszerű gázkazán fűti a lakásokat, valamint van egy kémény, mely kályha, vagy kandalló elhelyezését is lehetővé teszi. Az épület falazata Porotherm 38 falazóelem 5 cm -es Dryvit hőszigeteléssel ellátott. A magas tető 15 cm bazaltgyapot szigeteléssel készült, a tetőhéjazat Bramac alpesi tetőcserép.

Infrastruktúra kiváló: park, játszótér, élelmiszerbolt, autószervíz, étterem, iskola, posta, orvosi rendelő, óvoda, bölcsőde. Rengeteg látnivaló van Csopak és környékén, Balaton 2 km távolságban számtalan lehetőséggel.

A település közlekedése megfelelő. A helyközi autóbuszjáratok mellett a települést érinti a Székesfehérvár – Tapolca vasútvonal. Balaton északi partján a 71. sz. másodrendű főút közvetlen kapcsolódik az M7 autópályával –, valamint a 73.sz. főút és 500 m-es körzetben található autóbuszmegálló Veszprém, Balatonfüred irányába.

Alkalmas az ingatlan bérbeadásra egész évben vagy szezonálisan, állandó tartózkodásra-, vagy nyaralónak használni. Alkalmas azoknak, akik külön, de közel szeretnének egymáshoz költözni. Kétszintes lakást keresnek, vállalkozóknak vagy befektetők.

Jöjjön el, nézze meg a jó állapotú azonnal költözhető ingatlant! Hétvégén is fogadom hívását!

Finanszírozásban is tudok segíteni, kedvező, kötelezettségmentes ajánlatot adni!

https://www.youtube.com/watch?v=3sILTmJrI3Y


Elhelyezkedés

Csopak, Kisfaludy utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6554864


+36 30

Ingatlannet kód: NET6554864

Az általad megtekintett eladó csopaki (Kisfaludy utca) sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A sorházról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 114 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A sorház ára 65,9 millió Ft, négyzetméter ára 803 659 Ft. Az ingatlant Fehér Anna referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6554864. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csopak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.