star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dabas

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 343 m²

    telek

Vételár:

45,99 millió Ft

Eladó ház Dabas

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 343 m² telek

  • Eladó ház Dabas

  • 75m²


Ár:

45 990 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Megvételre kínálunk Dabas-Sári városrészen, egy 343 nm-es összközműves telken lévő 75 nm-es, 3 szobás családi házat.
Az épület remek környezetű, csendes de jó megközelíthető.

A vegyes falazatú ingatlanban 2020-ban teljes felújítás történt;
-Műanyag -redőnyös nyílászárók lettek beépítve
-teljes épületgépészeti felújítás;
-új fürdőszoba-konya lett kialakítva,
-az épület fűtéséről valamint melegvízellátásról egy megbízható kombicirkó gondoskodik, újonnan kiépített radiátor hőleadókkal.
-kívülről lélegző vakolatot kapott a ház, illetve szeletelt tégla díszburkolatot.
-széldeszkák és ereszcsatornák ugyancsak cserélve lettek.

A parkosított diszkrét udvarra egy 3 m széles úszókapun keresztül állhatunk be az autóval. A növényekről automata öntözőrendszer gondoskodik. A teleken található még egy lakhatásra - egyéb tevékenységre alkalmas- melléképület ahol az elektromos fűtés mellett a kiépített víz-csatornával könnyen komfortossá alakítható.

A környék infrastruktúrája kiváló, minden elérhető távolságban van egy család számára. További információért hívjon bizalommal a hét minden napján.

INGYENES hitel tanácsadás, CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365109


Elhelyezkedés

Dabas, Rusztikus hangulatú felújított!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6631976


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6631976

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dabasi (Rusztikus hangulatú felújított!) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 343 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 45,99 millió Ft, négyzetméter ára 613 200 Ft, ami a dabasi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Lőrinczy László referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631976. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dabas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.