star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Darnózseli

  • 155 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 890 m²

    telek

Vételár:

61,9 millió Ft

Eladó ház Darnózseli

  • 155 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 890 m² telek

  • Eladó ház Darnózseli

  • 155m²


Ár:

61 900 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Kedves érdeklődők

Darnózselin, egy dinamikusan fejlődő településen, Mosonmagyaróvártól mindössze 15 km-re, csodás természeti közegben, eladó egy 155nm-es, téglaépítésű családiház,890nm-es telekkel.

Az ingatlant 2000-ben építették, 2017-ben teljes felújítást kapott, műanyagnyílászárók kerültek behelyezésre, külső-belső szigetelés történt. Tágas, világos terek jellemzik.Tartozik hozzá egy 30nm-es terasz is.

Az ingatlan földszintből és egy emeletből áll.A földszinten található: egy konyha-étkező, egy nappali, és két kamra.Az emeleten pedig: három szoba, egy mosókonyha, egy fürdő, és két külön mellékhelyiség. Az ingatlan melegéről, gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással, illetve egy fűtő-hűtő klíma.Udvaron két önálló garázs található.

A telek gyepesített, rendezett. Sok lehetőséget rejt magában ez a hatalmas terület, lehetőségünk nyílik pagoda, grillsarok, kültéri medence telepítésére, konyhakert, fóliasátor, gyermekek részére játszótér kialakítására.

Ajánlanám az ingatlant kis és nagy családosok részére, emellett befektetésnek is kiváló lehetőség.Az ingatlan tömegközlekedés szempontjából kiváló helyen fekszik, a közelben található élelmiszerbolt, óvoda, posta.

Irodánk készséggel segít hitel, CSOK, Babaváró-hitel, Felújítási-hitel, ügyintézésében is. Várom megtisztelő hívását.


Elhelyezkedés

Darnózseli


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6497719


Kovácsné Ferencz Tímea

Kovácsné Ferencz Tímea

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kovácsné Ferencz Tímea

Kovácsné Ferencz Tímea

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


57 900 000 Ft

Darnózseli

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 79m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6497719

Kovácsné Ferencz Tímea

Kovácsné Ferencz Tímea

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kovácsné Ferencz Tímea

Kovácsné Ferencz Tímea

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó darnózseli családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 155 m², míg a hozzá tartozó teleké 890 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 61,9 millió Ft, négyzetméter ára 399 355 Ft, ami a darnózseli átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovácsné Ferencz Tímea hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6497719. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Darnózseli ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.