star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen

  • 188 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 551 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Debrecen

  • 188 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 551 m² telek

  • Eladó ház Debrecen

  • 188m²


Ár:

99 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1998
Szintek
3
Szobák száma
5 (1 + 4)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Debrecen, Alsó-Józsa központjában Családi ház Eladó!

Ez az Alsó-Józsa központjában található,
tetszetős, 225 nm-es családi ház tökéletes választás,
Nagy családot Tervezők és már Nagy családosok számára is!

A központi elhelyezkedésű, mégis csendes utcában elhelyezkedő Házhoz tartozik egy 551 nm-es telek, amit gyümölcsfák (eper, füge, alma) és örökzöldek tesznek még vonzóbbá. A hozzá tartozó 22 nm-es kerti medencével ez a hely, garantáltan hosszú, szórakoztató nyári napokat kínál mindenkinek a Családban.

A ház szigetelt, téglafalazatú és rendkívül jó állapotban van, figyelmet szentelve a környezettudatosságnak, napelem rendszerrel van ellátva.
Az alaprajzi elrendezés tágas, világos tereket kínál, beleértve a nappalit, étkezőt és konyhát, 5 szobát, fürdőszobákat, egy fedett teraszt erkéllyel, tetőteraszt, kétállásos garázst, valamint egy konditermet, mely egyben hőközpontként is funkcionál, és egyéb helyiségeket is biztosít.

Az 18,9 nm-es fedett terasz közvetlenül kapcsolódik a kerthez, így nagyszerű helyszínt biztosít kültéri étkezésekhez, vagy pihenéshez, míg a 26,2 nm-es tetőterasz egy emeleti szobához csatlakozik, amely ideális hely a csendes, magánéleti pillanatokhoz, vagy épp a szabadtéri szórakozáshoz.

Komfortos hőérzetünkről, jó hatásfokú hűtő-fűtő klímák mellett gázzal és gáz nélkül is működtethető, puffertartállyal optimalizált fűtési rendszer gondoskodik. A melegvíz ellátás kedvezményes tarifával elektromosan, vagy akár gázzal is biztosítható.

A visszatáplálásra jogosultsággal rendelkező Napelem rendszernek és a ház kitűnő Szigetelésének, valamint a fokozott hővédelmi igényeket kielégítő Nyílászáróknak köszönhetően, az Ingatlan Energiamérlege határozottan Családbarát!

Az ingatlan kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően a közelben óvoda, iskola, két buszmegálló is, boltok néhány percnyi sétára, vasúti megálló, elérhető közelségben a Józsapark (Bevásárló és Szolgáltató Központ) és maga a Nagyerdő is...

Összegzésképpen, ez a csodálatos ház, sokrétű élhetőséget kínál, és tökéletes azok számára, akik tágas, természetközeli Otthont keresnek saját maguk és gyermekeik számára.

Amennyiben vételi szándékának megerősítéséhez további információra van szüksége és szeretné megtekinteni az ingatlant kérem, hívjon bizalommal!
Referenciaszám: M247354

CSOK és Babaváró ügyintézés, valamint Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek az OTP hátterével irodánkban! Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk.
Képek és adatok csak Informális, Tájékoztatási jelleggel!
Érd.: Jákóbné Dóró Dóra 0670/775 5278


Elhelyezkedés

Debrecen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6573122


Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6573122

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó debreceni családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 4 félszoba). A családi házról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 188 m², míg a hozzá tartozó teleké 551 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 526 596 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dóró Dóra Petra referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6573122. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.