star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen

  • 71 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 470 m²

    telek

Vételár:

43 millió Ft

Eladó ház Debrecen

  • 71 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 470 m² telek

  • Eladó ház Debrecen

  • 71m²


Ár:

43 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Debrecen Burgundia városrészen egy 71 m2 lakótérrel rendelkező, 3,20 m belmagasságú, teljesen felújított házrész.
Az udvarban 3-an laknak. Az eladásra kínált ingatlan a 3. lakás, mely az udvar végén található, és egyben az udvar legnagyobb lakása. Egy + 29 nm-es szuterén rész is tartozik a hozzá.

A ház helyiségei:
3 szoba, a legkisebbhez gardrób is tartozik
tágas fürdőszoba + Wc
konyha
valamint lehetőség van a tetőtér beépítésére is.

Az ingatlan Debrecen központi részén, csendes utcában található, jó közlekedéssel, de a belváros akár 10 perc sétával elérhető.
Udvari gépjármű beállási lehetőség biztosított, továbbá az utcán ingyenes a parkolás.

A felújítás során új nyílászárót kapott, megújult a villamoshálózat, minden helyiségbe mennyezeti dekorvilágítás került, falai szigeteltek, homlokzati kialakítása is megtörtént. A tető jó állapotú, fedése síkpala.
Birtokba adás után egy tisztasági festés és már költözhet is.

Önálló elhatárolt kertrésszel rendelkezik, 1/1 tulajdonú, lakásként nyilvántartva, jogilag a társasházzá alakítás megtörtént.
Fűtése egyedi gázkonvektor, melegvíz ellátása villanybojlerrel történik.

Jó adottságai, központi elhelyezkedése, kényelmes jól használható terei, mérete, állapota épp az Ön igényeinek megfelelő?
A városrész egyedi hangulata elvarázsolja?
Itt lehetősége van a belváros nyújtotta előnyöket élvezni, miközben egy családi ház nyújtotta pozitívumokat is élvezheti!
Ugye jó lenne ide hazatérnie?

Hívjon bátran, tekintse meg az ingatlant!
Elérhetőség: 30/339-1481 alacsony fenntartás, beépíthető tetőtér, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, közeli belváros, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, dekorvilágítás, kertkapcsolat, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Debrecen, Debrecen Burgundia


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578116


+36 30

Ingatlannet kód: NET6578116


Az általad megtekintett eladó debreceni (Debrecen Burgundia) házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m², míg a hozzá tartozó teleké 470 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A házrész ára 43 millió Ft, négyzetméter ára 605 634 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Marti Elvira referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578116. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.