star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen

  • 130 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 359 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Debrecen

  • 130 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 359 m² telek

  • Eladó ház Debrecen

  • 130m²


Ár:

79 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1982
Szintek
3
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Debrecen Csapókert kedvelt ,csendes ,aszfaltozott utcájában eladó egy teljes közművel rendelkező,1982-ben ,B30-s téglából épült ,szigetelt(10cm),bramac cserép tetős ,gáz-cirkófűtéses (kondenzációs kazán 3éves) műanyag hőszigetelt nyílászárós ,eltolt szintes ,összesen 130 nm-s lakóterületű ,kíváló szerkezeti és műszaki állapotú családi ikerház garázzsal,fedett terasszal,359nm-s parkosított telekkel !A ház folyamatosan korszerősítésen esett át ,5éve szigeteltéh a homlokzatot,és cserélték a nyílászárókat ,valamint 3 éve cserélve lett a gázkazán is a modern kondenzációs kazánra ,és tavaly egy 3Kw-s napelem is segíti az energia takarékosságot.A helyiségek előszoba-konyha +étkező,spájz,közlekedő ,wc-kézmosó, és egy fé.lszoba,valamint a garázs kazánház van az elsőszinten.A félemeleteken található a tágas világos nappali,(gyönyörű sarok cserép kályhával,),vele szemben a két K.-i tájolású hálószobák, és fűrdő-wc,és a tetőtzér fele már beépítették egy tágas vendégszobánaka (kisebbik fele még beépíthető)


Elhelyezkedés

Debrecen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6598901


Halközingatlaniroda

Halközingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6598901

Halközingatlaniroda

Halközingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó debreceni ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 359 m². További jellemzői: az építés éve 1982. Az ikerház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 614 615 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halközingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598901. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.