star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dédestapolcsány

  • 115 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 014 m²

    telek

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó ház Dédestapolcsány

  • 115 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 014 m² telek

  • Eladó ház Dédestapolcsány

  • 115m²


Ár:

42 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

Eladó Dédestapolcsány központi részén, közel az iskolához, óvodához egy teljesen felújított 4 szobás 2 fürdőszobás családi ház.
Az ingatlanban minden felújításra került, beleértve a teljes tetőszerkezet is. Akkor került kialakításra a beépíthető tetőtér, a ahol plusz fürdő és 2 szoba, befejezése az új tulajdonosra vár.A lenti szintén található az előszoba, 2 szoba, a konyha -étkező, fürdőszoba, wc, és a kamra .Belső lépcsőn közelíthető meg a tetőtér amit saját igényére formálhat az új tulajdonos.
Ezt látnia kell a saját szemével, és beleszeret.

Ingyenes bank független hitel, Csok ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi háttérrel, szerződések lebonyolításával ,akár aznapi energetikai tanúsítvány elkészítésével, igény szerint az ingatlan kiürítésével, segítjük a zökkenőmentes adásvétel lebonyolítását.


Elhelyezkedés

Dédestapolcsány, Kölcsey Ferenc út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6560560


+36 20

Ingatlannet kód: NET6560560

Az általad megtekintett eladó dédestapolcsányi (Kölcsey Ferenc út) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 014 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 373 043 Ft, ami a dédestapolcsányi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Ilona Polonkai hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6560560. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dédestapolcsány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.