star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Délegyháza

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 817 m²

    telek

Vételár:

48 millió Ft

Eladó ház Délegyháza

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 817 m² telek

  • Eladó ház Délegyháza

  • 90m²


Ár:

48 000 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
3 (1 + 2)
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Délegyházán, az Robinson park közelében egy csendes zsákutcában kínálok eladásra, egy br 117 m2 önálló családiházat, 817 m2 körbekerített telekkel.

A 2005-ben épült házban, található két külön nyíló világos 12 m2 szoba, egy 32 m2 világos nappali, egy 11 m2 ablakkal ellátott konyha-étkezővel, egy 10m2 szintén amlakos fürdő, egyben a Wc-vel, és egy 4 m2 előszoba. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal ellátott. A ház melegét, vegyes tüzelésű kazán biztosítja, ami egy 8m2 külön kazánházban helyezkedik el, a ház mögött. Minden helységben, radiátor van felszerelve. A melegvízről villanybojler gondoskodik.
A telek méretét nézve, a ház tovább bővíthető. A kertben számtalan termő gyümölcsfa található, és rengeteg szabad zöld terület, akár medence kialakításra is. A ház kívül belül kisseb feljutásra szorul. Ezen a környéken, nincs még kiépítve csatornahálózat, így a szennyvízelvezetés, zártrendszerű emésztőbe történik.

Az ingatlan egy csendes zsákutca utolsó háza, így átmenő forgalomtól mentes. Környezetében, újépítésű ingatlanok vannak, barátságos, odafigyelő lakóközösséggel.

Hívjon bizalommal, az ingatlan rugalmasan megtekinthető. Kiköltözés várhatóan 3 hónap. Jól megépített ház, élhető, lehetőségek teli otthon. Jöjjön el szeressen bele és tegyen egy ajánlatot.

Irányár: 48,000,000 Ft

A környékről:

újépítésü családiházak, közelben a Robinson park


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Délegyháza, Fűzfa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621842


Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621842

Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó délegházi (Fűzfa utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 817 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 533 333 Ft, ami a délegházi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lovas Ágnes referens a Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke) irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621842. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Délegyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.