star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Deszk

  • 122 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó ház Deszk

  • 122 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Deszk

  • 122m²


Ár:

42 900 000 Ft

Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:


Ez a deszki ház nem felújítandó. Ez befejezendő, melyhez még a szükséges anyagokat is megkapod.

Nézzük, mire is gondolok!
Deszk központi részén adott egy tégla építésű ház, melyet a jelenlegi tulajdonosok kreatívan, korszerűen újraálmodtak, majd megkezdték a felújítását is. A befejezést azonban már Rád bízzák!

- a 849 m2-es telken található tégla épületek – főépület, 2 melléképület - jogilag tiszta, térképmásolaton feltüntetettek.
- a főépület 120 m2-es, földszintes elrendezésű, ami akár tovább is bővíthető, legálisan.
Jelenleg nappali + 2 hálószoba, konyha-étkező, fürdőszoba, wc és háztartási helyiség lett kialakítva, mely igény szerint még egy szobával megtoldható.
- víz-, csatorna-, villamos-, és gázhálózata teljeskörűen fel lett újítva. A villamoshálózatára jellemző, hogy bevezetésre került a 3 fázis, lehetőséget adva a későbbi napelemrendszer kiépítésére is.
- tetőszerkezete felújított: a szükséges gerendákat, illetve a cserépléceket kivétel nélkül kicserélték, és egy új, lemeztető héjazat került fel.
- fűtési rendszere Baxi kondenzációs gázkazánnal megoldott, a padlófűtés telepítése, csövezése megtörtént.
- új, műanyag ablakok és bejárati ajtó kerül beépítésre. Beltéri ajtók még nincsenek.
- a méretre szabott Divian konyhabútor és 2 mosdós fürdőszobabútor az új tulajdonos rendelkezésére áll, beépítésre vár csupán.

Ha el tudod képzelni a jövőd Deszken, akkor ez egy jó választás. Itt már nem érhetnek kellemetlen meglepetések a házfelújítás során. Itt már csak a látványos, esztétikai feladatok kivitelezése vár Rád.
A ház jelenleg szerkezetkész állapotban eladó, melyhez a további anyagok – gipszkarton, burkolatok, konyha-és fürdőszobabútor – mind rendelkezésre állnak.

Deszken - a falusi nyugalom mellett -, bölcsöde, óvoda, iskola egyaránt megtalálható, így családok számára ideális választás lehet.
Falusi CSOK, illetve CSOK+ lehetősége is adott ennél az ingatlannál, hiszen jogilag teljes mértékben rendezett.

Bővebb tájékoztatásért, részletekért, megtekintésért forduljon hozzám bizalommal!
Hitelfelvétel, illetve jogi ügyintézés kapcsán is szakértőkkel állok rendelkezésre.

Varga M. Judit
+36 20 311 9405


Elhelyezkedés

Deszk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6647178


+36 20

Ingatlannet kód: NET6647178

Az általad megtekintett eladó deszki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 122 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 351 639 Ft, ami a deszki átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga M. Judit referens az A plusz ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647178. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Deszk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.