star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Detk

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 5 000 m²

    telek

Vételár:

17,9 millió Ft

Eladó ház Detk

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 5 000 m² telek

  • Eladó ház Detk

  • 68m²


Ár:

17 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1946
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Referens: NKEN/101146
Detken családi ház eladó. A ház jó állapotban lévő parasztház, amelynek a régi tornácos része beépítésre került, ebben a részben lett kialakítva egy kis konyha, valamint egy fürdőszoba. A régi hármas osztású ház középső helyisége nappali-étkezőként funkcionál, az utcafront felé egy világos hálószoba található, a hátsó rész pedig egy hálószobára és egy kamrára osztódik. A kamrában található a gázkazán és a padlásfeljáró. A ház mögé épült téglából egy 23,7 négyzetméteres külön lakrésznek is alkalmas helyiség, amely a kamrából egybenyitható ezzel a helyiséggel, és így már 91,7 négyzetméteres belső méretű ingatlant kaphatunk. Ez a hátsó rész rendelkezik építési engedéllyel, de még nincs befejezve, emiatt a földhivatali térképen sem szerepel. Az ingatlan mögött van még egy beton alap, amely fölé akár egy fedett tároló építhető.
A telek másik részén egy nyári konyha található, amelyben van egy folyosó (ebből van lejárat a pincébe), egy étkező, konyha és egy zuhanyzós fürdőszoba. A nyílászárók hőszigeteltek, redőnnyel és szúnyoghálóval is felszereltek. Ebben külön gázkazánnal működő radiátoros fűtés van. A ház és a nyári konyha között fa szerkezetű, fedett, két kocsi beállására alkalmas, beton alapú tároló taláható.
Az ingatlan három helyrajzi számon szerepel ebből egyik a házas ingatlan, egyik egy üres telek és egy külterületi telek, ez a három egyben teljesen körbekerített, a kert szépen parkosított, gyümölcsfákkal (almafa, körtefa, szilvafa, csersznye és meggyfa) és fenyőkkel.
Jöjjön, nézzük meg és szeressen bele!


Elhelyezkedés

Detk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6656116


Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


4 900 000 Ft

Detk

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 58m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6656116

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó detki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 000 m². További jellemzői: az építés éve 1946. A családi ház ára 17,9 millió Ft, négyzetméter ára 263 235 Ft, ami a detki átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656116. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Detk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.