star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dombóvár

  • 191 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 048 m²

    telek

Vételár:

49,5 millió Ft

Eladó ház Dombóvár

  • 191 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 048 m² telek

  • Eladó ház Dombóvár

  • 191m²


Ár:

49 500 000 Ft

Építés éve
1989
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

LIDO HOME ingatlan DOMBÓVÁRI irodája kínálja eladásra ezt a kitűnő adottságokkal rendelkező DOMBÓVÁRI CSALÁDI HÁZAT!
Az 1048 m2-es telken lévő 191 m2-es tégla építésű családi ház Dombóvár belvárosában található!
4 évvel ezelőtt több felújítás is történ a házon. Új víz- és villanyvezetékek, új fürdőszobák, új gázkazán, klímák beszerelése.
Az ingatlannak nagyon jó elosztása van. A földszinten tágas nappali, mely egy légtérben található az étkezővel és a konyhával. Mellette található egy mosókonyha, mely mellett közvetlenül pár lépcsőfokon egy félemeletre jutunk. Itt található egy szép előszoba, melynek az ajtaja egy szép, tágas teraszra nyílik. Az előszobából nyílik egy hatalmas nappali, mellette pedig egy fürdőszoba zuhanykabinnal, wc-vel és bidével. Az előszobából lehet felmenni a következő szintre egy egyedi készítésű lépcsőfeljárón.
Az emeleten egy hatalmas fürdőszoba található sarokkáddal, wc-vel, mely pár évvel ezelőtt került felújításra. A fürdőszoba mellett 2 tágas szoba került kialakításra. Erről a szintről még egy félemeletre jutunk, ahol 1 hálószoba, előtér és egy hatalmas erkély van, melyről gyönyörű panoráma terül elénk.
A ház folytatásában egy 29 m2-es konyha található, mellette egy 6 m2-es fürdőszoba wc-vel és egy 33 nm-es garázs. Az udvarban épült még egy 25 nm-es garázs.
Parkosított és térkövezett udvar, sziklakert és kerti grillező!

Több fűtési lehetőség is van: új gázkazán, vegyes tüzelésű kazán és hűtő-fűtő klíma, mely 1 helyiség kivételével mindenhol beépítésre került.
A ház éke egy gyönyörű kovácsoltvas kerítés, mely körbeöleli a telket.

Már a kapun belépve a nyugalom szigetén érezhetjük magunkat, ide tényleg már csak költözni kell!
KAPOSVÁRI INGATLANT ÉRTÉKEGYEZTETÉSSEL BESZÁMÍTUNK!
Amennyiben a LIDO HOME által kínált DOMBÓVÁRI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME-Ingatlanok egy életen át.


Helyiségek

Szoba
36m²
Fürdőszoba
8m²
Terasz
5m²
Szoba
18m²
Terasz
15m²
Szoba
15m²
Előszoba
12m²
Szoba
15m²
Szoba
3m²
Előszoba
16m²
Konyha
15m²
Szoba
22m²
Fürdőszoba
9m²
Előszoba
2m²

Elhelyezkedés

Dombóvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6464733


Lido Home Dombóvár

Lido Home Dombóvár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6464733

Lido Home Dombóvár

Lido Home Dombóvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dombóvári családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 191 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 048 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 49,5 millió Ft, négyzetméter ára 259 162 Ft, ami a dombóvári átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Drenovits Erzsébet referens a Lido Home Dombóvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6464733. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dombóvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.