star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dömös

  • 82 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 522 m²

    telek

Vételár:

32,5 millió Ft

Eladó ház Dömös

  • 82 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 522 m² telek

  • Eladó ház Dömös

  • 82m²


Ár:

32 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok egy 2 szobás 82 m2-es családi házat, mely 5 éve teljes belső felújításon esett át. Két külön nyíló szoba, konyha, étkező és zuhanyzó-WC található a házban. A központi fűtés cirko kazánnal működik. Egy felújítandó kamra és garázs is tartozik az ingatlanhoz. De igazi értéke a kert, melyből szép kilátás nyílik a Duna túlpartján magasodó Szent Mihály hegyre.
Az udvarban még egy ház található, de van használati megosztás. Így az esetleges hitelezéssel nem lesz gond.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását a hét minden napján felveszem a telefont, vagy visszahívom! Helyismerettel rendelkezem, sok információval szolgálhatok leendő vevőnek.

Teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó hiteligényről, energetikai tanúsítványról, vagy ügyvédi segítségről. Birtokba adásig segítjük ügyfeleinket amennyiben igénylik!
Legyen szó eladásról, vagy vételről, nálunk jó kezekben van ingatlana.
Négy-Bástya Kft. értékesítői 12 év tapasztalatával állnak az ügyfelek rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dömös, Kossuth Lajos


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6553985


+36 30

Ingatlannet kód: NET6553985

Az általad megtekintett eladó dömösi (Kossuth Lajos) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 522 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 32,5 millió Ft, négyzetméter ára 396 341 Ft, ami a dömösi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Minczér Albertné referens a Négy-Bástya Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6553985. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dömös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.