star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dorog

  • 135 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 683 m²

    telek

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó ház Dorog

  • 135 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 683 m² telek

  • Eladó ház Dorog

  • 135m²


Ár:

84 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Dorogon 40km-re Budapesttől kínálom eladásra ezt a 135nm-es, kétszintes, öt szobás családi házat. Az ingatlant szerkezetig visszabontották, majd 2022-ben teljes egészében felújították. A mai kor követelményei szerint felújításon esett át a villamoshálózat, vízvezeték-csatorna rendszer, a fűtést modern gáz cirkó fűtésre cserélték, melyet kiegészíthet az alsó-felső szinten található klíma berendezés. A burkolatok, szaniter áruk, lámpák a kor szelleme szerint modern, kiváló minőségűek. A házat kívülről hőszigeteléssel látták el, így fenntartási költsége igen baráti. A nyílászárók korszerűek, műanyagok, redőnyözöttek és szúnyoghálóval ellátott. A ház ékköve egy modern, egyedi konyha, egyedi tervezéssel. A házhoz egy 20nm-es nagy terasz kapcsolódik, melyet a házból közvetlenül érünk el. A kert körben zárt, rendezett, füves kialakítást nyert. A kertben egy 12nm-es kamrát találunk, melyben lehetőség nyílik kerékpárok, kerti szerszámok, gyerekek játékainak tárolására. Ha ön egy modern, felújított öt szobás családi házat keres, kertvárosias környezetben, akkor megtalálta az ideális otthont. Hívjon, keressen és valósítsa meg álmát.


Elhelyezkedés

Dorog


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6651988


+36 20

Ingatlannet kód: NET6651988


Az általad megtekintett eladó dorogi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 683 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 628 889 Ft, ami a dorogi átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Bánszky Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651988. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dorog ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.