star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunabogdány

  • 114 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 719 m²

    telek

Vételár:

83,9 millió Ft

Eladó ház Dunabogdány

  • 114 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 719 m² telek

  • Eladó ház Dunabogdány

  • 114m²


Ár:

83 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1985
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Dunabogdány központjában eladó egy parasztház! A ház két lakrészes, de átalakítható.
Folyamatos felújítás történt, ahol cserélve lettek a vezetékek, a vízvezetékek.
A padló hajópadló, laminált parketta és járólap. A parasztház jellegéből adódóan a nyílászárok dupla faablakok. A kombi cirkón kívül, minden szobában cserépkályha van.
A 2.-ik lakrész teljesen leválasztva, fürdőszobával van kialakítva. A fedett kocsibeálló fölött van egy teljes értékű szoba, maga a tetőtér beépíthető!
A kertben van egy zárható tároló és egy nagy nyári-lak. Ezenfelül van egy kerti lugas, ami a család kényelmét szolgálja.
A kert teljesen lekerített privát kert. Ajánlom nagyobb családnak, vagy összeköltözőknek. Az ingatlan hitelezhető, CSOK-ozható. Megközelítése autóval, autóbusszal is lehetséges. A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges.
Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem, hívjon a megadott telefonszámon!


Elhelyezkedés

Dunabogdány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6651366


+36 30

Ingatlannet kód: NET6651366

Az általad megtekintett eladó dunabogdányi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 38 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 114 m², míg a hozzá tartozó teleké 719 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 83,9 millió Ft, négyzetméter ára 735 965 Ft, ami a dunabogdányi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Andrea referens a Prestige Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651366. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunabogdány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.