star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaharaszti

  • 300 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 500 m²

    telek

Vételár:

95 millió Ft

Eladó ház Dunaharaszti

  • 300 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 500 m² telek

  • Eladó ház Dunaharaszti

  • 300m²


Ár:

95 000 000 Ft

Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Dunaharaszti Rákócziliget városrészen, 300 m2 alapterületű, 3 szintes, 6 szobás vállalkozásra/műhelynek alkalmas szuterén szinttel kialakított családi ház ELADÓ!

Telekterülete 500 m2. Az udvaron egy 56 m2-es különálló téglaépület is található, ami igény szerint átalakítható, jelenleg raktárként használják.
Az ingatlan adottságai nagyszerűek, a felszerelt NAPELEM(17KW/év) miatt a fenntartása is kedvező!

Szuterén szint:
100 m2-en gépkocsi tároló szerelőaknával, ipari árammal, kazánhelyiséggel, irodával, vállalkozásra is alkalmas, szabadon átalakítható világos helyiség.
Földszint:
Tágas konyha-ebédlő kamrával, 4 szoba, fürdőszoba, külön toalett mosdóval, két terasz.
Emelet:
Közlekedő, 2 szoba, fürdőszoba, feljáró a padlástérre, padlástér, terasz.

Műszaki paraméterek:
AZ 1989-ben épült téglából, az elmúlt években szigetelték a homlokzatot és a padlást is. Új 3 rétegű hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A napelem rendszer biztosítja a ház energia fogyasztását. Hűtő-fűtő klímák(3db) biztosítják a kellemes hőérzetet. Gázkazán-radiátoros hőleadás. Új villanybojler. Fúrt kút a kert gondozásához.

Az ingatlant jelenleg bérlők lakják, befektetési szándék estén, igen kedvező hozamot biztosíthat. Amennyiben családjával költözne, tekintsen rá üres vászonként, mert felújítása után gyönyörű tágas otthon válhat belőle, akár több generáció számára is.

Autóval a bevásárlási lehetőség 3 percnyire található. Kellemes sétányira a városközpont. A helyi buszjárat is a közelben áll meg.

Irodánk 28 éves szakmai tapasztalattal áll ügyfelei rendelkezésére!

Amivel segítjük az Ön ingatlan vásárlását:
- ingyenes hitelügyintézés (CSOK és Babaváró és egyéb hitel ügyintézése is)
- jogi háttér,
- földhivatali ügyintézés,
- energetikai tanúsítvány ügyintézése,
- a vevő számára ingyenes az ingatlanközvetítés.

Várom szíves hívását! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364922


Elhelyezkedés

Dunaharaszti, Rákócziliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632024


+36 70

Ingatlannet kód: NET6632024


Az általad megtekintett eladó dunaharaszti (Rákócziliget) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 95 millió Ft, négyzetméter ára 316 667 Ft, ami a dunaharaszti átlaghoz képest 54%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Göbölyös Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632024. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaharaszti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.