star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunaharaszti

  • 92 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

83,5 millió Ft

Eladó ház Dunaharaszti

  • 92 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Dunaharaszti

  • 92m²


Ár:

83 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Csend és komfort a kertvárosban!

Törekedve a kényelemre és a modern életstílus igényeire, örömmel kínáljuk ezt a gyönyörű sorházi lakást, mely egy újszerű életminőséget garantál.

A 2007-ben ház 2023-ban fel lett újítva, így minden részletében a frissesség és a modernitás tükröződik. Burkolatot, festést, új tapétát kapott, valamint homlokzati szigetelést.
Az amerikai konyhás nappali és a három hálószoba minden otthoni pillanatodat tökéletessé varázsolja.
A cirkó fűtés és a légkondicionáló gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről egész évben.

A lakás kivételesen világos és tágas.

A csendes utcában található ingatlan még a legzajosabb napokon is nyugalmat biztosít.

Az otthonhoz tartozik egy fedett kocsibeálló és egy 10 m2-es terasz, ahol pihenhet és élvezheti a friss levegőt. A fúrt kút pedig garantálja a zöld környezet öntözését, hogy mindig gyönyörködhessen a virágzó kertben.

Ha igazán otthonra vágyik egy nyugodt kertvárosi környezetben, ne habozzon! Hívjon minket még ma, és legyen egy lépéssel közelebb álmai otthonához! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367687


Elhelyezkedés

Dunaharaszti, Bethlen Gábor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655014


+36 30

Ingatlannet kód: NET6655014


Az általad megtekintett eladó dunaharaszti (Bethlen Gábor utca) sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A sorházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A sorház ára 83,5 millió Ft, négyzetméter ára 907 609 Ft, ami a dunaharaszti átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Fáczán Dávid referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655014. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaharaszti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.