star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunakeszi, Révdűlő

  • 210 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 595 m²

    telek

Vételár:

245 millió Ft

Eladó ház Dunakeszi, Révdűlő

  • 210 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 595 m² telek

  • Eladó ház Dunakeszi, Révdűlő

  • 210m²


Ár:

245 000 000 Ft

Építés éve
1996
Szintek
2
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Eladó Dunakeszin, a Duna part közelében egy 210nm-es, Amerika konyhás nappali+5 szobás családi ház.
Fontos, hogy árvíz mentes területen helyezkedik el. A Dunaparti sétánytól pár lépésnyire.
A jelenlegi Tulajdonos 1996-ban saját magának építette az akkori legminőségibb anyagokból. A ház 2 szintes, 30-as Porotherm téglából épült, Baumit vakolatot kapott, a tető pedig Bramac cserepeket. A víz és a fűtés csövek szigetelt réz csövek és a padlóban kerültek elhelyezésre.
Az alsó szint 2014-ben teljeskörűen fel lett újítva, LUXUS kivitelben. Szép letisztult színek és stílus választásával. Délnyugati fekvésének köszönhetően rendkívül napos és világos.
Az alsó szinten található: tágas előszoba, Amerikai konyhás nappali+ étkező, kamra, gyönyörű hálószoba, hatalmas, nagy ablakos, világos fürdőszoba, vendég WC, zuhanyzó, gardrób szoba, háztartási helyiség, közlekedő és természetesen a terasz, ami 38nm-es. A teraszra a nappalin keresztül juthatunk ki, amely teljesen egy intim szférát nyújt.
A felső szinten található: konyha, 3 szoba, fürdőszoba + wc, erkély.
A konyhában egyedileg tervezett, asztalos által készített magasfényű fehér konyhabútor került beépítésre. A konyhai gépek magas minőségűek. A nyílászárói egyedi fa nyílászárók, melyek elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A falakon domború tapéta került felhelyezésre, illetve a burkolatok olasz dizájnt képviselnek. Az otthon melegét kondenzációs gázkazán biztosítja. A nappaliban található továbbá egy kellemes hangulatot előidéző fával fűthető kandalló. A felső szinten az egyik szobában fitnesz helyiség lett kialakítva szaunával. A nagy melegben az alsó és a felső szinten is 2-2 Inverteles klíma gondoskodik a kellemes hőérzetről. A kert kertész által nagyon szépen karbantartott és automata öntöző rendszerrel ellátott, amely gyűrűs kútról megoldott. Található benne egy kis faház, amely a kerti dolgok tárolásra nagyon praktikus.
A házban biztonsági céghez bekötött riasztórendszer lett kiépítve. A napelemes rendszerhez a terv és az engedély 2025 decemberéig biztosított. Az udvarban fedett gépkocsibeálló van.
Az árban természetesen a konyhabútor gépekkel és a beépített bútorok benne vannak. A többi berendezés igény szerint egyedi megállapodás tárgyát képzi.
A ház tökéletes akár 2 generációs család részére is.
Per és tehermentes, 1/1 Tulajdonban van. Kifizetést követően megegyezés szerint birtokba vehető.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.
Pataki Klára


Elhelyezkedés

Dunakeszi, Révdűlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619388


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619388

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunakeszi, révdűlői családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 595 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 245 millió Ft, négyzetméter ára 1 166 667 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619388. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi, Révdűlő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.